Sevgili sevilmek ve güzel sözlerini dinleyip, ona güzel sözler etmek için vardır aslında. Ancak aradan zaman geçtikçe bu güzel duyguların yerini bazı ufak anlaşmazlıklardan kaynaklı kıl olmalar alabilir.Sizler için sevgilinizin kıl olduğu yanları ile başa çıkabilmenin yollarını derledik.

Görmezden Gelmeye Çalışmak

Image

Biliyoruz bunu çok denediniz ama olmuyor. Çünkü görmezden gelmeyi darken durumu daha da gözünüze sokuyorsunuz muhtemelen. Siz o sorunu düşünmeye devam ettikçe büyüyecek ve sizin için dev bir problem dönüşecek. Bu nedenle gerçekten görmezden gelmeyi deneyin. Sevgilinizin o huyunu ya da hareketini gördüğünüzde başka bir şeye odaklanmaya çalışın ya da içinizden şarkı söyleyip ilginizi dağıtmaya çalışın.

Kendinize Onun Olumlu Yanlarını Hatırlatmak

Bu insanı sevdiğinize göre tamamen kıl yönlerinden oluşuyor olamaz. Bunu sık sık kendinize tekrar edin ve kötü bir yönünün yanına iyi bir özelliğini koyun. Böylece onun sadece sizi kıl eden özelliklerini görmezsiniz. Hem belki de kendisi de sizin kıl olduğunuz yönlerinin farkında ve düzeltmek için elinden geleni yapıyor ama düzeltemiyor. Huy işte. Can çıkar huy çıkmaz.

Kendinize Ait Olumsuz Yönlerinizi Düşünmek

Şimdi hep karşı tarafı suçlamayın ya da ona kıl olmayın. Onun da sizin için kıl olduğunu düşündüğü yönler olabilir ama alttan alıyordur belki. Mesela bir muhabbet arasında ağzından sizin herhangi bir hareketinize ya da tavrınıza kıl olup olmadığını sorarak laf almaya çalışın. Belki de hiç beklemediğiniz bir özelliğiniz de onun biraz canını sıkıyordur.

Onunla İnatlaşmamak

Image

Eğer sevgilinize kıl olduğunuz şeyi söylediyseniz ve o bunu yapmaya devam ediyor ya da yapmaktan kendini alıkoyamıyorsa inatlaşmayın. Durduk yere küçük bir şey için birbirinizi kıracaksınız ve aranızda hiç bitmeyen bir gerginlik yaratacaksınız. Bunun yerine bırakın zamanla kendini düzeltmeye çalışsın. Bir insandan özellikle de sevdiği insandan kendisi hakkında kötü bir şey duymak kolay değildir. Bir süre sırf inatlaşmak için bu özelliğini savunabilir. Ancak sizi seviyorsa mutlaka dikkat etmeye çalışacaktır.

Dalga Geçmek

Eğer kıl olduğunuz durum gerçekten basit bir takıntıdan ibaretse onunla dalga geçmeyi öğrenin. Böylece kıl olup gerilmek yerine dalga geçer rahatlarsınız. Hem böylece belki karşı tarafın üzerindeki baskı da kalkar ve bu huyundan daha çabuk vazgeçer.

    

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları