Tarihi dizi ve filmlerinde son yıllarda sakallar moda haline geldi. Sakalınızı nasıl daha hızlı büyütebilirim diyorsanız, bu haberi okumanızda fayda var.

Beslenme Diyeti

Saç proteinden yapılır; bu nedenle, protein açısından zengin bir diyetle beslenmeniz, vücudunuz yüz tüyünüzün büyümesine yardımcı olacak ve yeterli besleyici maddeleri vermenize yardımcı olur. Ayrıca, sağlıklı,besleyici ve vitamin açısından zengin bir diyet kullanmanızı tavsiye ederiz.

Cildi Temiz Tutmak

Image

Temiz cilt saç büyümesini hızlandırır. Cildiniz temiz olmadığında saç folikülleri kir ile tıkanabilir, böylece saçlarınızın büyümesini önleyebilirsiniz. Doğru cilt bakımını uygulayın, cildinizin her zaman temiz olduğundan emin olun ve saç bakımı temizlik ürünlerini kullanın.Günde iki kez hafif bir temizleyici kullanarak cildinizi ılık suyla yıkayın.

Stresten Kaçınmak

Stresin saç dökülmesine katkıda bulunduğu bilinen bir gerçektir. Stres altındayken, erkek hormon seviyeleri düşer ve bu kan damarlarını daraltıyor. Böylece saç dökülmesinin daha az besin almasına neden oluyor. Stresli durumlardan kaçınmalısınız, her zaman rahatlamak için günlük vakit ayırın ve günde en az 7 ila 8 saat uyumayı deneyin.

Sakallara Hafifçe Masaj Uygulama

Bu biraz alışılmadık gibi görünse de, yüzünüzdeki hafif bir masajla sakal köklerini daha hızlı ve daha kalın büyümeye teşvik edebilir.Sakal büyümesini teşvik etmek istediğiniz yüz bölgelerinde hafifçe ve hatta baskı uygulayın.

Sakalı Biçime Sokmak İçin Jöle Kullanmamak

Image

Sakallarınızı doğal yolla keserek veya tarayarak şekillendirmeye çalışın.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları