Köpekler insanların en vazgeçilmez dostu olarak bilinir. Köpek sahibi olanlar dostluğun, şefkatin, ilginin ne olduğunu köpekleri sayesinde farkına varırlar. İşte size sadece köpek sahibi olanların anlayabileceği durumlar.

1-Köpekler en tatlı varlıktır ve sevgi arsızlarıdır

Image

Köpek sahibi olanlar köpeklerini gün içerisinde 23 saat sevseler bile geri bir saati de onları sevmeniz için sırnaşmaya başlarlar.

2-Köpeği yavru iken aldıysanız, çocuğunuz gibi görürsünüz

Yavru köpekleri hiç kucağınızdan indirmezsiniz ve bebeklerealınan pelüş oyuncaklardan alarak gözünüzün önünden hiç ayırmazsınız.

3-Mutlaka her sabah ıslak öpücüklerle uyandırılırsınız

Köpek sahibi kişilerin her sabah alarm sesinden uzak birsabahları olur. Köpeklerin acıktım ya da hadi uyan artık diyen gözleri ve siziyalapşap yalamaları sizin güne gülümseyerek başlamanızı sağlar.

4-İhtiyaçları hep sizin önünüzde olur

Image 

Köpek sahibi olanlar mutlaka kendileri bir şeyler yemeyi unutsalar bile onların mamalarını ve suyunu koymayı kesin olarak unutmazlar. Köpeğinizi dışarı çıkarmak gerekiyorsa hep ilk planda olurlar.

5-Evden çıkmak çoğu kez işkencedir

Köpeğinizi evde bırakıp çıkmak zorunda kaldığınız zamanlardasadık dostunuz size üzgünce bakar ve dili olsa ‘’ben de seninle geleyim gitme’’diyerek vicdanınızı sızlatır.

6-Eve dönüşü hem köpeğiniz hem siz dört gözle beklersiniz

Image

Evde olmadığınız zaman sizi heyecanla, mutlulukla bekleyen  birisi vardır ki onlarda köpeklerinizdir. Gününüz ne kadar kötü bir geçmiş olsa, kapıdan içeri adım attığınız zaman üzerinize zıplayan köpeğiniz o günkü tüm yorgunluğunuzu ve olumsuzlukları unutturur.   

 

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları