İster sevgili olsun ister arkadaş, ruh ikizini bulmuş bir insan hayatta hiçbir zaman derin bir yalnızlık hissetmez. Bir araya geldiklerinde bir puzzle’ın iki parçası gibi birbirlerini tamamlamaktadırlar.

Onu Gördüğünüzde İçiniz Cızz Eder

Ruh ikizinizle ilk karşılaştığınızda garip bir şeyler hissedersiniz. Elektriğin tutmasından çok daha öte bir şeydir bu. Sanki dünya üzerindeki diğer yarınızı bulmuş gibi anında ikinizin arasında bir bağ oluşur. Bu bağın kuvvetini o kadar derinden hissedersiniz ki bird aha hiç kopmayacağınızı ilk andan itibaren bilirsinz.

Ruh ikizinizi bulduğunuza dair 5 işaret

Aklınızdan Aynı Anda Aynı Düşünceler Geçer

Size boşuna ruh ikizi demiyorlar. Ruh ikizinizle aynı anda aynı şeyleri düşünür ve çoğu zaman aynı anda söylersiniz. Bu konu çok basit bir şey de olabilir çok karmaşık bir durum da, hiç önemli değildir. Sanki ortak bir bilinç taşıyorsunuzdur ve aynı durumlar size aynı şeyleri hissettirip, düşündürür. Bu bağ sayesinde her şey iki taraf için de hayat çok kolaylaşır. Karşında seni onaylayan ve yanında olan bir aynan vardır.

Ruh ikizinizi bulduğunuza dair 5 işaret

Sadece gözlerinizle konuşursunuz

Ruh ikizlerinin akıllarından aynı şeyler geçer evet. Üzerine bir de bu aynı şeyi dil yoluyla birbirlerine anlatma gereği bile duymazlar. Sadece bir bakışmayla karşılıklı ne demek istediklerini anlarlar. Bu garip bağ sayesinde başlarına bir olay geldiğinde sadece ani bir bakışma yeterlidir. Karşısındakinin ne demek istediğini anlar ve ona göre konuşmadan ortak bir şekilde hareket ederler.

Ruh ikizinizi bulduğunuza dair 5 işaret

Uzak Kaldığınız Zaman Bile Varlığını Hissetmek

Ruh ikizleri için aradaki mesafelerin çok önemi yoktur. İki kişi arasında öyle derin bir bağ oluşur ki birbirlerinden uzak kaldıkları anda bu mesafenin adeta farkına varmazlar bile. Ruhani olarak her daim bir arada olduklarını bilirler ve bunun güveniyle yaşarlar. Hatta birbirinin üzüntülerini ya da sevinçlerini bile içlerinde sanki yanındaymış gibi hissedebilirler.

Ruh ikizinizi bulduğunuza dair 5 işaret

Onun Bütün Eksilerini Ve Artılarını Kabul Etmek

Ruh ikizleri birbirlerinin adeta aynaları olduklarından karşılıklı olarak tüm farklılıklarını, eksilerini, artılarını, defolarını ve fazlalıklarını olduğu gibi kabul ederler. Aralarında kurulan bağın bu derece sıkı olmasının nedeni de budur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları