Adet dönemi her kadının hormonsal bir olayı olsa da her ay bu çilenin çekilmesi oldukça rahatsız edici bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Bu yazımızda sizlere her kadının regl döneminde yaşadığı çileyi derledik.

1.      Karın bölgesinde ağır bir sancı ve başta derinbir ağrı ben buradayım dercesine sizi sizden alır.

2.      Reglin ilk günleri uyumak şöyle dursun rahatçaoturmak bile imkânsız hale gelir.

3.      Beyaz bir koltuğa kanepeye oturmak sizi fargörmüş tavşana çevirir. Sürekli bir rahatsızlık hali mevcuttur. Etrafın tuhafbakışlarına maruz kalırsınız.

4.      Eğer misafirlikte isen regl dönemi senin içintam bir işkence olur. Hele ki hazırlıksız yakalandı isen vay haline. Tümmisafirlik korku filmine döner.

5.      Çikolata ve tatlı krizleri adeta gözünüdöndürür. Sürekli olarak tatlı bir şeyler yeme ihtiyacı duyulur. Adeta marketintüm tatlı reyonunu eve taşımak istersin.

6.      Sürekli olarak kız arkadaşlara kontrolettirirsin. Bir topluluk içinde ayağa kalktığınız an içinizde ki o korkutarifsizdir.

7.      Gece pedleri ile aranda bir bağ oluşur. Tümgeceni kurtardıkları için büyük bir minnettarlık duyarsın.

8.      Ağlayan bir çift göz ile neredeyse bir haftageçirirsin. Etrafınızda ki herkes ne kadarda duygusal diye söylenmeye başlar.Siz ise bu sırada ya ağlıyor yada ağlamak üzere olursunuz. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları