Duruş şekilleri vücut dilinizin bir parçası konumundadır. Oturma esnasında farkında varmadan bir takım hareketleriniz ve oturma pozisyonlarınız sizi kim olduğunuz ve neler aklınızdan geçirmekte olduğunuzu ele vermektedir. İşte farklı oturma pozisyonları ve neler ifade ettikleri.

Dizleri Bir Arada Tutarak Oturmak

Image

Oturma esnasında dizlerinizi bir arada tutuyor iseniz büyükolasılıkla karizmatik ve yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz. Diğer yandan bazızamanlarda çocuksu davranışlarda bulunabiliyorsunuz. Düşünmeden konuşmayabaşlayan ve yaşantınızdaki sorunlardan kaçınma eğilimine sahip bir yapıdasınız.

Bacak Bacak ÜstüneAtarak Oturmak

Image

Oturduktan sonra bacakları üst üste atıyorsanız sizler tambir hayalperest insanlarsınız. Devamlı olarak bacak bacak üstüne atarak oturaninsanlar genel olarak başka insanların sizinle ilgili olarak farklı bir biçimdedüşünmelerine neden olan yaratıcı fikirlere sahipsiniz.

Bacakları AyırarakOturmak

Image

Otururken bacaklarınız ayrı bir şekilde ise, gerek ailegerekse iş yaşantısında devamlı olarak bir drama çevirme eğilimine sahipsiniz.Sıkıntılar içinde boğulmak yerine daha mutlu olmayı sağlayan unsurlararamanızda fayda var.

Düzgün Şekilde Oturmak

Image

Oturma esnasında bacaklarınız düzgün durumda ise düzgün birkişiliğe sahipsiniz demektedir. Bu oturma şeklini kullanan kişiler,duygularının kendilerinde kalmasını istemektedir.

Bacakları Bir AradaAçılı Şekilde Oturmak

Image

Bacakları bir arada açılı vaziyette oturan insanların herşeyin vaktinde ve yerinde olduğuna inanan bir yapıya sahip olduklarınıgöstermektedir. Bu tarz kişiler hedefledikleri şeyleri genel olarak yüksekolarak ayarlamakta ve onları gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapan biryapıya sahiptir.

 

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları