Korkutmak bir yana izleyiciyi izlerken sıkan saçma sapan korku filmlerinden bir kaç tanesini kısaca mercek altına aldık. Fragmanları şahanedir. Türü sevdiğiniz için hevesle tutarsınız sinemanın yolunu. Sonuç tam bir hayal kırıklığıdır. Kaliteli korku filmi, kalbinizi küt küt çarptırıp yerinden çıkarırken, bir de kalp atışlarını yavaşlatıp nabzı düşürenler vardır. Sinemada uykunuzu getirmeye aday, gerçekçilikten uzak filmlerine kısaca göz atalım.

1-The Last Exorcism (Son Ayin)

Image

Ne konusu düzgün, ne de senaryosu. Şeytandan çok tarikatla meşgul vasat bir film olarak karşımıza çıkan kendini korku türü film sanmaktadır.

2-House Of The Dead (Ölüler Evi)

Image

Filmin en güzel yanı sadece afisi olmasıdır. Video oyunundan uyarlama düşük seviyeli bir film. Zombilerin sefaleti korkutmaktan çok güldürmeyi başarmakta. 

3-Alone In The Dark (Karanlıkta Tek Başına)

Image

Pc oyununun sinemaya kesinlikle uyarlanamamış versiyonu saçma sapan bir korku filmi. Diğer taraftan bunun korkunç yanı filmin kalitesiz olmasından ibaret.

4-Blair Witch 2: Book Of Shadows (Blair Cadısı 2: GölgelerinDili)

Image

Blair Cadısı serisi filminin en kötüsü olarak karşımıza çıkmakta. Bu filme neden bu kadar para harcandığını anlamak gerçekten de zor.

5- Fear Dot Com (Korku Nokta Com)

Image

Bu filmi korku filmi diye izlerseniz diğer kaliteli yapılmış korku filmlerine haksızlık etmiş olursunuz. Bu filmden uzak durmakta fayda var. 

 

 

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları