Kankalık arkadaşlıktan öte bir değerdir. Her zaman yanınızda olmanın haricinde arkanızdan asla konuşmaz ve sizi kullanmaya çalışmaz. Kankalık müessesinin mensuplarının karşılıksız ve saf sevgilerinin, belli başlı işaretleri var. İşte size sadece kankası olanların anlayabileceği durumlardan bahsedeceğiz.

Kankalar Birlikte Her Türlü Saçmalığı Yapar

Kankanız siz çok saçma bir harekette bulunsanız bile diğerleri gibi sizi eleştirmezler. Sizin o anda yapmış olduğunuz saçmalama durumunda size eşlik ederler.

Kankalar Çok Arkadaşa Sahip Değildir

Yaşantınızından birçok fazlalığı atmış ve çok sayıda arkadaşım olması yerine bir tane kankam olsun felsefesini benimser bir biçimde hareket eder duruma geliyorsunuzdur. Bu sebepten dolayı da dostluk, sağlam bir bağlılık, çıkarsız sevmeyi ve destek vermek gibi kelimelerin anlamlarını çok iyi biliyorsunuz anlamına gelmektedir.

Sevgili Olaylarında En Önemli Desteğiniz

Kankaların bu desteği ilişki durumlarının her aşamasında geçerlidir. Bu kankanıza sevgilinizi tanıştırmak olabilir ya da ayrılık evresi sonrasında yaşadığınız durumda bile olabilir. Kankalar ilişkileri esnasında birbirlerine fikirlerini söyleyebilir, sizi dinlemesi  ve akıl vermesi ile takdire şayan bir davranış gösterirler.

Kankalar Konuşmadan Anlaşabilirler

Kankalar bir başka özelliği ise konuşmadan bile birbirlerini anlamalarıdır. Bir toplulukta olsanız bile yalnızca bir bakışla birbirinizin ne söylemek istediğini anlayabiliyorsunuz.

Kankalar Aralarında Tartışsa Bile Sonunda Sonsuz Bir AyrılıkOlmaz

Kankalar akıllarından ne geçiyorsa dolandırmadan ifade edebilmekte ve birbirlerine aktarabilmektedir. Bundan dolayı da kankaların aralarındaki tartışmalar çok şiddetli olabiliyor. Bu tartışmaları asla birbirlerini kırmak için değil, doğruların konuşulması açısından sarf edildiğini çok iyi bilmektedir. Sebebi bu olmasından dolayı asla kankalar sonsuz bir ayrılık yaşamazlar.  

 

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları