Son yıllarda kan grubuna göre zayıflama programları önemli ölçüde rağbet görmekte. Bu yöntemin seçilmesindeki en önemli etkenlerden biri de verilen kiloların zaman içerisinde tekrardan geri alınmasından geçmektedir. Kan grubunuza göre hem etkili hem de doğal yollarla kilo vermeniz mümkün olabilmektedir. İşte detaylar.

0 Kan Grubu

Image

Bu kan grubuna sahip olanların metabolizmalarının yavaş çalıştıkları bilinmektedir. Bu sebepten dolayı her önünüze gelen yemeği tüketmeden önce düşünmenizde fayda bulunmaktadır. 0 Grubu kanı olanlar açısından kırmız et tüketmek iyi bir seçim olmakta çünkü Omega 3 bakımından zengindir. Diğer yandan sebze tüketilmesi de önemlidir. Her öğünde sebze bulundurmak şarttır. Meyve tüketimini sevenler açısından bu kan grubundan olanların aşırı derecede tüketmemelerinde yarar vardır. Zira vücut şekeri depolamaya yatkındır. Bu kan grubundan olanların metabolizmaları yavaş çalışmasından dolayı yapmış olduğunuz diyeti mutlaka spor yaparak kombine etmeniz gerekmektedir.

A Kan Grubu

Image

Bu türden kan grubuna sahip olanlar strese en yatkın kişiler olarak bilinir. Stres sonucunda da yemek alışkanlığı fazla olmasından dolayı kolay kilo almak mümkün olmaktadır. Bu kan grubuna sahip olanların hayvansal ürünleri tüketmede sınır koymalarında fayda var. Gerekli olan proteinleri baklagillerden, somon gibi yağlı balıklardan ve kabuklu yemişlerden alınması mümkündür. Beslenme programını rahatlama teknikleri uygulayarak birleştirebilirsiniz.

B Kan Grubu

Bu kan grubuna sahip olanlar aynı A grubundan olduğu gibi,stres kilo almayı da vermeyi de etkilemektedir. Diğer kan gruplarına bakıldığı zaman yine de şanslı bir durumları mevcuttur. Çünkü laktoz toleransı en yüksek olan kan grubudur. Bundan dolayı süt ve süt ürünlerini kullanmak konusunda bir sıkıntı olmamaktadır. Diğer taraftan tavuk tüketimine dikkat edilmesi gerekir.Bu kan grubuna sahip olanların tavuğu hazmetme konusunda çok iyi olduğunu söylemek yanlış olmaz.

AB Kan Grubu

Kan grubu AB olan kişilerin şanslı olduklarını söyleyebiliriz. Çünkü hem A hem de B grubunda olanların yararlı taraflarına sahip olmaktadır. Bu kan grubundan olanların istenilen her şeyden yemeleri mümkündür. AB grubunda kanı olanların balık ve bakliyat türü besinleri kolay sindirebildiklerinden dolayı bol miktarda tüketilmesinde bir sakınca yoktur.  

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları