Hayatımızı neşelendiren kadınların duymaktan en çok keyif aldıkları sözler... Kadınlar yaşantımızın tuzu, biberi ve neşesidir. Peki kadınları en çok neşelendiren ve onları en çok mutlu eden sözler hangileridir? İşte o cümleler.

1. Sen kilo mu verdin?

Şüphesiz her kadın fit bir vücut ister, bu yüzden biz erkeklerin aksine çok az fazla kiloya sahip olsalar bile üzgün olabilirler. Bu yüzden belki de en çok bu cümle hoşlarına gitmektedir.

2-Ayakkabılarına bayıldım, çok şık

Image

Nedendir bilinme, erkek için saat ve kemer ne denli önemli bir aksesuarsa kadınlar içinde ayakkabı ve çanta o biçim önemlidir. Eğer doğrudan iltifat edecek düzeyde olmadığınız birisi varsa, bunu söylemeniz eminiz ki hoşuna gidecektir.

3. Saçların ne güzel olmuş öyle

Saçını boyatan ya da saç şeklini değiştirmiş olan bir kadını fark edip, saçlarının çok güzel olduğunu söylediğinizde gözlerindeki mutluluğu göreceksiniz... Ona özgüven vermeniz hoşuna gidecektir, çünkü saçlar kadınlar için önemlidir.

4. Çok asil ve farklısın

Her insan farklıdır, lakin buradaki iltifat kişinin karakterinin, ne denli kaliteli bir kadın olduğunun altını çizmekte ve her kadın öyle ya da böyle farklı ve asil olmak ister... Bunu sizden duyması bilinçaltındaki bu duyguyu harekete geçirecektir.

5. Alışverişe gidelim mi?

Image

Kadınların alışverişi ne kadar çok sevdiği tartışmaya kapalı bir konu olsa gerek. En çok hoşlarına giden cümleler içerisinde bu fikrin yer almasına şaşmamalı.

6. Sen güçlü bir kadınsın

Image

Kadınlar çok duygusal oldukları için sıkıntılarını içe atarlar, bu bazen onları güçsüz gösterebilir. Ancak her kadın güçlü olduğunun hissedilmesinden ve bunu duymaktan hoşlanır.

7. Çevrene neşe saçıyorsun

Pozitif olmayı, yani yaşamayı severler. Bu yüzden yaşam enerjileri hep pozitif yöndedir. Sizi mutlu ettiklerini bilmek oldukça duygusal olan kadınlarımızı daha da mutlu edecektir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları