Kadınlar bazen derler ya ‘’Tekrardan dünyaya gelsem erkek olarak gelmek isterdim’’ diye… Kadınların böyle bir şansa sahip olduğunu düşünürsek kadınlar olarak ne yapmak isterdiniz. İşte kadınların aklına gelebilecek şeyler.

1- Ceplerinde Her şeyi Taşımak

Image


Kadınların çantalarının içerisinde onlarca eşya taşıdıklarını düşünürsek, tüm eşyalarını sadece bir cepte taşıma duygusunu yaşamak isteyecek kadınlar tanımaktayız mutlaka.

2- Beş Dakikada Hazırlanma

Image

Kadınların özellikle bir yere giderken hazırlanmalarının ne kadar uzun sürdüğünü ve vakit kaybına uğradıklarını düşündüğümüzde ‘’Beş dakikada hazırlanıp çıkabilmek’’ her kadının hayalidir.

3- Sakal ve Bıyık Bırakabilmek

Image

Kadınların erkeklerde belki de en çok kıskandıkları şeylerden biri erkeklerin her gün kıllarını alma zorunluğunun olmamasıdır. Bu sebepten dolayı kadınlar bir günlüğüne erkek olduklarında ne bıyık ne kaştan rahatsızlık duymaksızın bir günün keyfini çıkarmak isteyecektir.

4- Erkek Parfümü Kullanmak

Image

Kozmetik sektöründe erkeklere tek bir kıyak geçildiyse o da erkek parfümlerinin kadın parfümlerine göre daha kalıcı olmalarıdır.

5- Havuza Göbek Üstü Atlamak

Image

Kadınları deri yapısı erkeklere oranla daha sık olmadığından dolayı kadınlar suya yüz üstü atladıkları zaman göbekleri kendinden önce gelmekte olan erkeklerden daha çok acıdıkları aşikar.

6- Malum Bölgeye Tekme Atma Hissi

Image

Kadınlarda erkekler kadar o malum yere tekme atmanın ne kadar acı verici bir his olduğunun farkındalar. İşte kadınların kendi kendilerine acı çektirme felsefelerinden biri.

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları