Günlük yaşantıda insanların bazen öyle şeyler başına geliyor ki insanı hayattan soğutuyor. Sizler için insanların başlarına gelen talihsiz anlardan bahsedeceğiz. Keyifli okumalar.

1-Duş yaparken bir anda sıcak suyun kesilip soğuk suyun akması

Image

Soğuk bir kış gününde dışarıdan evinize geldiğinizi ve banyoya girdiğinizi düşünün, suyun sıcaklığını ayarlıyorsunuz ve duş almaya başlıyorsunuz. Fakat mutfakta anneniz musluğu açıyor ve su ile birlikte hayatınız soğuyor sanki.

2-Ayak serçe parmağının sehpanın ayağına çarpması

Image

Bu durum insanların yaşamı boyunca mutlaka başına gelen durumlardan biri ve gerçekten o an ki acı insanın içini sızlatacak türden.

3-Duvara yaslandığınız anda arkadaşınızın ayağınızı kaydırması

Arkadaşlar arasında genelde yapılan şakalardan olan duvara yaslanma anında bir anda ayağınızı kaydırma hareketi sinir bozucu olabilmektedir.

4-Yolların buzlu olduğu zamanlarda yürürken kayıp düşmek ve bunu insanların görmesi

Image

Kış aylarında sık rastlanan bir durum ve hatta maalesef ki insanı komik duruma düşürmektedir. Bundan dolayıdır ki o anı yaşamak insanı hayattan soğumasına neden olabilir.

5-Bisküviyi çaya batırdıktan sonra bardağın içine düşmesi

Bu durum insanların hayatında sıkça şahit oldukların bir an. Bu anı yaşamak gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Çay içmenin zevkini olumsuz yönde etkiliyor.

6-Çekirdek çitlemenin zevkine varırken bir anda bir çekirdeğin kabuğunun acımsı çıkması

Yaşantımızın her anında mutlaka çekirdek çitlemenin zevkine varmışızdır. Lakin çekirdek çitlerken ağzımıza aldığımız çekirdeğin acımsı çıkması sinir bozucu bir durum yaratabilir.

 

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları