Otostop çekerken bir kez daha düşünmenize neden olabilecek tüyler ürperten otostop hikayeleri.

Santa Rosa Otostop Cinayetleri

Santa Rosa Otostop Cinayetleri

Santa Rosa otostopçu cinayetleri, 1972'den 1973'e kadar Kaliforniya'daki Sonoma bölgesinde ve Santa Rosa Körfezi'ndeki kadın otostopçuları içeren bir Dizi cinayetlerdi. Kadınlar yol kenarlarındaki kırsal alanlarda tamamen çıplak bulundu. Kurbanın yaşları 12-23 arasında değişiyordu ve cinayetlerin şüphelileri Zodiac Killer, Ted Bundy ve Arthur Leigh Allen'di. 

2. Ölüm yolu

Ölüm yolu

1982'de Tony Jones, Avustralya'daki Flinders Yolu'ndan otostop için araç arıyordu. Yetkililer öldürüldüğüne ve tam kapsamlı bir manşet ve soruşturma başlatıldığına inanıyorlardı. Flinders yolundaki ilk gizemli cinayet bu değildi. Onbir kişi yıllar için o yolda ölü bulundu ve uzun yıllar boyunca otoyola "Ölüm Yolu" lakabı verildi.

3. Edmund Kemper

Edmund Kemper

Edmund Kemper sıkıntılı bir çocukluk yaşadı ve hızla paranoyak şizofreni haline geldi. Bir sürü kadının Kaliforniya bölgesi çevresinde otostop çektiğini fark ederek bir plan hazırladı. Arzularına yardımcı olacak araçları satın aldı ve kadınları topladı ve barışçıl yollarla gitmelerine izin verdi. Cinayet arzularına başlamadan önce yaklaşık 150 kadını bulduğunu söyledi. Kurbanlarını öldürdükten sonra, onları parçaladı ve onları farklı yerlere attı. Sonunda yakalandı, sekizinci derece cinayetle suçlandı ve hepsinden suçlu bulundu. 

4. Connie Smith'in kayboluşu

Connie Smith'in kayboluşu

Connie Smith, 1952 yazında Connecticut'taki Salisbury'de bulunan Camp Sloane'a gittiğinde sadece 10 yaşındaydı. O zamanlar eğlendiyse de kampdaki bazı kızlarla kavga etti ve kamptan kaçtı. Otostop yaparak bir müddet ilerledi. Ancak o zamandan beri kimse görmedi. Polis onu bulmakta çok çalıştı ancak boşuna olmadı.

5. Otostop çekenler tarafından soyulan adam

Otostop çekenler tarafından soyulan adam

Kuzey Peru'da 3 adamın otostop çektiğini gören bir araç sahibi onları arabasına bindirdi. Daha sonra neyi varsa soyuldu.

6. Kıyamet Mary

Kıyamet Mary

1939 yılında beyaz kıyafetli bir genç kadın otostop çekerek mezarlığa gitmek istedi, bırakıldığı yerden bir süre sonra ortalıktan kayboldu. O dönem bu olay herkesin başına gelmişti.

7. Afrikalı otostopçu

Afrikalı otostopçu

Afrika'da bir otostopçu yeşil bir arabanın içinde iki adam tarafından yakalandı. İki adam tarafından saldırıya uğrayan otostopçu 5 yerinden bıçaklandıktan sonra bir yere atıldı. Neyse ki, otostopçu bir şoförün dikkatini çekti ve yakınlardaki bir hastaneye kaldırıldı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları