Bir ilişkinin henüz adını koymadan önce geçirilen flört dönemi son derece eğlenceli ve güzeldir. Bu günleri en güzel tanımlayan anları sizler için derledik. Keyifli okumalar…

1.      Cicim aylar sizin için rüya gibidir. Geçmesini hiç ama hiç istemezsiniz.

2.      En kibar ve en nazik olunan dönem bu dönemdir. Birbirinize yol verir, anlayışla karşılar ve sözlerinizi dinlersiniz.

3.      İlgi en üst düzeydedir. Hatta iki tarafta birbirini ilgiye boğar. Ancak zaman içinde bu ilgi en alt seviyeye düşer ve en üzücü yönü de budur.

4.      Tatlı bir heyecan her zaman için flörtte vardır. Her iki tarafta birbiri ile yeni heyecanlar tanır ve adrenalin bu dönemde en üst seviyededir.

Image

5.      En çok sürprizlerin yapıldığı dönem bu dönemdir. Sürekli olarak çiçek, çikolata ve hediye tufanına tutulabilirsiniz. Sürekli olarak bu şekilde süreceğini düşünüyor iseniz büyük bir hayal kırıklığı sizi bekliyor demektir. Eğer şanslı iseniz özel günlerde hediye alabilmeniz mümkün.

Image

6.      Ortak noktalar ilk olarak bu dönem içinde çıkar ve her ortak nokta sizi birbirinize daha fazla yaklaştırır ve her ortak noktada büyük bir heyecan yaşanır.

7.      Gün içinde sürekli olarak durum değerlendirmesi yapılır. Yaşanan tüm olaylar irdelenir ve sevip sevmediği konusunda tatlı bir heyecan ile düşüncelere dalınır. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları