Birçok erkeğin başından geçen durum hoşlandığı bayana bir türlü açılamamak. Her yaş grubunun temel sorunu olarak biz de konuyu değerlendirdik ve bakın hangi sonuçlara ulaştık?

Hoşlandığın Bayanı Etkilemek İçin Ne Yaparsınız?

Aşk bir tutku ve güzel bir duygu olsa da bir o kadar da yakıcı ve yıkıcı olabilir. Temel de karşılıklı yaşanan aşk ve sevgi ilişkisi daha doğal ve mutluluk verici. Hoşlandığınız kişiyi nasıl etkilersiniz?Bilmece gibi görünse de temel işaretler yanılmaz. Denemeden de kimse ölmez. Bol cesaret ve istek gerekir, oda siz de var.                                                                                                                                                                                                                                 1-Aşkınız karşılıklı ise bunu nasıl anlarsınız? Bayanın verdiği tepkiler hemen kendini ele verir. Aynı ortamda sizi sürekli göz hapsine alır ve siz nereye giderseniz oda bir anda orada beliriverir. Etkilemek için özel bir çaba gerekmez sadece cesaretli olup, ona açılmanız yeterlidir. Sözünüzü zaten çok dikkatli ve mutlu bir şekilde dinleyecektir. Sizi görünce heyecanlanan, gülümseyen, saçıyla oynayan ve her gün sizin için süslenen bir bayana teklif için çok geç kalmayın.        

Image                           

 2-Sizin bir bayana karşı hisleriniz var fakat o kişinin bundan haberi bile yoksa.Hepimizin birçok kez başına gelmiş platonik aşkın tamda ortasındayız. İlk aşama; o kişiye gidip ondan hoşlandığınızı söylemek ve ardından bir birliktelik için teklifte bulunmak gerekiyor. Tabi ki sakin ve çok karizmatik olmalısınız.İlk etapta başarılı olma olasılığı düşük gibi görünse de sizin hal ve tavırlarınız bu olasılığı yükseltecek. Yani şık, hoş kokulu, bakımlı bir erkeğin bir bayana nazik bir şekildeki teklifi inanın, evet sonucunu olağanüstü arttıran bir unsurdur. Niçin? Çünkü karşınızdaki kişi dikkat bir bayan ve sizi tanımadan evvel notunu hemen verir. Giyiminize, ayakkabılarınıza,dişlerinize, gülüşünüze, yakışıklı olup olmadığınıza anında bir not verecektir.Kararlı ve net bir açılış, sizin yararınıza sonuçlanacaktır.   

Image          

Hoşlandığınız Bayanı Kendine Aşık Ettirmenin Yolu Nedir?                                                                   

Zayıf,çekingen, korkak tutumlardan uzak durun. Bayanlar erkeklerin cesur, onları koruyan ama sıkmadan, zor günlerinde yanında olan, onun sırlarını saklayan,güvenilir biri olmalısın. Anlayışlı ol fakat kontrolü elinden bırakma. Çok fazla ilgi veya çok ilgisiz olma. Her şeyin dozajında davran. Bir bayanın  karşısında iş ve çevre açısından güçlü olmak o kişiyi size aşık edecek önemli bir etmendir.                                                                                 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları