Kulak hizasında, omuzda, kısa ya da uzun... Şu bir gerçek ki saç modeli ve uzunluğu, kişiliğimiz, zevklerimiz hakkında pek çok detay vermekte. İşte saç uzunluğuna göre kişilik analiziniz. Keyifli okumalar.

1-Pixie saç kesimi

Image

Hayatlarında kısa saç tercih eden insanların kendine güveni tamdır. Oldukça sosyal bir kişiliğe sahip olan kısa saçlıların arkadaş canlısı ve flörtöz olduğunu da söylesek, yalan söylemiş olmayız. Kısa saçlılar, yeni kişilerle kolayca tanışır. İş yaşamını da oldukça seven bu tip kadınlar zekasını iş yaşamında öne çıkarmaktan hoşlanırlar.

2-Kulak altında biten Bob stili saç kesimi

Image

Yalan söylemekten hiç mi ama hiç hoşlanmazlar. Hoşnut olmadıkları bir konuyu hemen kişinin yüzüne söyler ya da o konudan hoşnut olmadığını beden diliyle ifade ederler. Bu saç kesimini hayatının parçası olarak kabul eden kadınlar karşısındaki kişi bu duruma üzülse bile doğruları söylemekten asla çekinmez.

3-Omuzda biten saç kesimi

Image

Feminenlikten hoşlanır. Her zaman sofistike ve iddialıdır.Kendini ve dış görünüşünü ortaya koymaktan çekinmez. Konuşmayı severler.Arkadaş canlısı bir yapıya sahiptirler. Yeni arkadaşlıklar başlatma konusunda ustadırlar. 

4-Uzun saç kesimi

Image

Oldukça dikkatli ve sabırlıdırlar. Bazen de hayalci... Ancak hayal kurmaları onların ufkunu açar. Aşık olduklarında, ilişkilerini kalıcı olarak sürdürmek isterler. Her zaman hayallerine kavuşmak için çalışır ve yapılması zor işleri başarmak için uğraşır. Azimleri her zaman onların başarısına katkı sağlar.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları