Bugüne kadar moda uğruna kaç kere gereksiz şeyler aldığınızı fark ettiniz mi? İşte fiyatını öğrendiğinizde çok şaşıracağınız, 9 pahalı ürünü sizler için derledik.

Balenciaga’nın Mavi Deri Çantası

Image

Modaseverlerin bile Ikea’nın alışveriş çantasına benzettiği bu model yaklaşık 8 bin TL’ye piyasaya çıktı ve sanılanın aksine beklenenden daha fazla satış yaptı. 

Prada Ataş

Image

Tanesi 5 kuruş olan A4 kağıtlarınızı 185 dolarlık ataşla taşımaya kimin gönlü el verir? Kağıt bile utanır atar kendini, ataşa hiç değmeyin bile; taşımam diye trip atar.

Chanel Bumerang

Image

Chanel'in 2017 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nda tanıtılan ve bin 325 dolarlık etiketiyle cüzdanları intihara sürükleyen lüks bumerang Avustralya Kültürü'ne özgü bir şeyi izinsiz bir şekilde ticari amaçla kullanmak sebebiyle ağır ithamlarla suçlanmış. Suçlamalara rağmen hala satışta olan lüks bumerangı oldu da para verip aldınız, bırakın fırlatmaya, ellemeye dahi kıyamayacağınız kesin.

Balenciaga Alışveriş Çantası

Image

Fransız tasarımcı Balenciaga sanırız ilham alamadığı ve evrene enerji yollayamadığı bir dönemde kıyafet bulamıyorlarsa kağıt giysinler diyerek bin 130 dolar fiyat etiketiyle işte tasarım işte şampiyon çıkartması yapmış. Tamamen dana derisi kullanılarak İtalya'da üretilen bu alışveriş çantasının tamamı yüksek fiyatına ve ne mana görünüşüne rağmen satılmış.

Jil Sander Kese Kağıdı

Image

Ünlü tasarımcı Jil Sander'in isminin basılı olduğu bu kese kağıdının fiyatı tam 290 dolar! Dayanıklı ve sert kağıttan imal edilen ve üzerinde metal göz de bulunan kese kağıdı için bu fiyatı ödeyen kaç cengaver çıktı bilinmez.

Altın pullu tuvalet kağıdı

Image

Dünyanın en pahalı tuvalet kağıdını üreten Avustralyalı Toilet Paper Man şirketi çalışanları çok fazla sıkılmış olacak ki 24 ayar altından 3 katlı tuvalet kağıdı yapmışlar. Şirketin internet sitesinde yapılan açıklamada tuvalet kağıdını kullandıkça 24 ayar altın pulların askıdan ve popodan yere düşeceği ve kullananları bambaşka bir soyluluk seviyesine taşıyacağı notu düşülmüş.





 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları