Bu sezonun ürününü bir iki yıl sonra hatırlamanız bile imkânsızdır. Fakat bazı elbiseler; o kadar çok şık, modaya uygun, çok yönlü ve pratiklerdir ki, yıllar sonra bile hatırlanırlar. İşte yıllar geçmesine rağmen hâlâ üzerinde konuşmayı bırakamadığımız ünlü elbiseler.

Julia Roberts // Pretty Woman

Image

1990Pretty Woman'ı izlenebilir kılan tek şey Richard Gere ve Julia Roberts'ın oynamaları değildi. Julia Roberts'ın beyaz eldivenlerle tamamlanan zarif kırmızı akşam elbisesi yıllarca konuşuldu.

Marilyn Monroe // The Seven Year Itch

Image

1955Marilyn Monroe tarafından The Seven Year Itch'de giyilen o ikonik, uçan elbise yıllarca konuşuldu. Hem Hollywood yıldızları hem de moda tasarımcıları ondan defalarca kez ilham aldı; filmlerde, kliplerde tekrar tekrar kullanıldı. Çünkü basit bir tasarımla, kadınların zarif ve şık görünmesini sağlıyordu.

Angelina Jolie

Image

Kırmızı halıda ne zaman Angelina Jolie'yı görsek kişisel stili, güzelliği ve modaya uyumuyla bizi bizden eder. Ve onun siyah elbiseleri kendinden sıkça söz ettirir. İşte Angelina Jolie’nin kırmızı halıda giydiği o ikonik siyah elbiselerden sadece bir tanesi. Yıllar geçse de, etkisi hiç kaybolmuyor.

Audrey Hepburn // Sabrina

Image

1954Audrey Hepburn'un Sabrina'daki karakteri sadece erkeklerin kalplerini büyülemedi, filmde giydiği beyaz elbisesi unutulmayanlar arasında yer alarak kadınların kalbini çaldı.

Grace Kelly // To Catch a Thief

Image

1955Grace Kelly 1955 yılında 'To Catch a Thief' adlı filmde giydiği beyaz elbisesi ile yıllarca herkesi kendine hayran bıraktı. Sonraki yıllarda Monaco Prensesi tarafından giyilen bu harika straplez elbiseyi, yıllarca hayranlar unutmadı.

Catherine Deneuve // The Umbrellas of Cherbourg

Image

 1964'te yayımlanan The Umbrellas of Cherbourg, Catherine Deneuve'ün Hollywood'da çok hızlı bir şekilde şöhreti yakalamasına yardımcı oldu. Ayrıca bu kıyafetinin muhteşem stili, şıklığı ve zarafeti onun bir simge haline gelmesini sağladı.

Elizabeth Taylor // Cleopatra

Image

Kleopatra rolündeki Elizabeth Taylor, kraliçeyi canlandırırken muhteşem bir altın elbise giydi. Bu elbise ikonik elbiseler arasında yerini aldı. Fakat şunu da söylemekte fayda var; filmde muhteşem olan o kadar çok elbise var ki, birini seçmek bir hayli zor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları