Yapılan araştırmalara göre eşinizin size nasıl sarıldığı ilişkiniz ile alakalı önemli işaretler veriyor, gelin birlikte görelim.

1. Arkadan sarılma

Arkadan sarılma

Arkasından güçlü bir kucaklaşma, eşinizin sizi tüm zorluklardan korumaya hazır olduğunu ve sorumluluktan korkmadığını söylüyor. O gerçek bir şövalyedir ve onun yanında kesinlikle güvende hissedeceksin.

2. Belinden sarılma

Belinden sarılma

Bir erkek duygularını henüz sana itiraf etmemiş olsa bile, bu kucaklama adeta konuşuyor. O seninle mümkün olduğu kadar çok vakit geçirmek istiyor.

3. Sırtından sarılma

Sırtından sarılma

Bu sarılmak romantik ilişkilerden çok dostluklar için daha yaygın. Artık sadece arkadaşsanız, o sırada romantizm pek olası değildir: arkadaşınız size destek olacak ve sorunlarınıza yardım etmeye çalışıcaktır. Ve eğer bir ilişki içinde iseniz ve bu sizin yaşadığınız tek sarılma ise, ilişkiniz açısından düşünmeye değer çünkü ilişkinizde aşktan çok dostluk hakim gibi.

4. Gözlerinizin içine bakarak sarılması

Gözlerinizin içine bakarak sarılması

Bu tip sarılma ikiniz arasındaki doğru ve derin bir bağlantının sembolüdür. O size çok değer verir ve ilişkinizde gerçekleşen her şey onun için gerçekten önemlidir. Bu tür ilişkilerin bir geleceği vardır.

5. Londra Köprüsü tarzı sarılma

Londra Köprüsü tarzı sarılma

Aranızda gerçek anlamda bir mesafe var. Belki birbirinize önem vermiyorsunuzdur. Ama neden? İlişkinizi bir gözden geçirmelisiniz.

6. Kucaklayarak uzun süren sarılmalar

Kucaklayarak uzun süren sarılmalar

Bu kucaklaşma herkes için kesinlikle aşina: sevdiklerimizin desteğine ihtiyacımız olduğunda gereklidir. Ama bir ilişkide şu anlama geliyor: Eşiniz sizinle, neşe içinde ve üzüntü içinde olmaya hazır, o sadece sizinle olmak istiyor şartlar önemli değil.

7. Tek bir Elle Kucaklama

Tek bir Elle Kucaklama

Bu şekilde bir erkek eşine sarılınca, onu kanatları altında tutmak ister ve onu sıkıntılardan korumaya çalışır. Ancak bir kız böyle bir çocuğu kucaklarsa, o zaman onu sadece iyi bir arkadaş olarak görüyor demektir ve bir ilişki gerçekten mümkün değildir.

8. Yaramazca sarılma

Yaramazca sarılma

Eşiniz çok ateşli ve ilişkinizi yeni bir aşamaya taşımak için sabırsızlanıyor. Böyle sarılan bir erkek kadınının kendisine ve yalnızca kendisine ait olduğunu çabucak göstermeye çalışmaktadır. İlişki yeni başlamışsa ve zaten elini kollamıyorsa, bu derin duyguların pek konuşmadığının göstergesidir. Sadece size oyun oynuyor olabilir. Fakat eğer uzun süredir beraberseniz, o zaman yanlış bir şey yoktur. Tam aksine, ateş hala yanıyor ve aşkı hala ateşli.

9. Güçlü bir şekilde sarılma

Güçlü bir şekilde sarılma

Bir erkek sana sıkıca sarılırsa ve hafifçe sırtınızı okşarsa, o zaman şanslısınız: Size çok iyi davranıyor ve sizi cesaretlendiriyor. Bu erkekler çok samimi ve romantiktir ve güçlü ve mutlu bir aile hayal ederler. Bu arada, aynı zamanda mükemmel kocalar olurlar- bu yüzden ona iyi bakın. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları