Kafada ayrılık varsa en saçma bahane bile ayrılık sebebi olabilir. Özellikle kadınlara göre daha çabuk sıkılan erkekler bu konuda işin uzmanı sayılabilirler. İşte erkelerin ilişkiyi bitirmek için sunduğu en klişe bahaneler.

1- 'Sen daha iyilerine layıksın.'

Image

Listemizin baş tacı tabii 'Sen daha iyilerine layıksın' Bu cümle en popüler ayrılık sebebi olarak rekora koşar. Bir erkeğin ayrılmak isteyip akıllıca bir neden sunamadığı zaman aklına ilk gelen bahanedir.

2- 'Biraz ara vermeye ihtiyacım var.'

Image

Bu bahanenin tam anlamı; Sen şurada elimin altında dur ben biraz takılıp geleyim. Deyim yerindeyse, Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan da olmayayım… Erkeklerin sıkıldıkları zaman en çok tercih ettiği bahanelerden biridir. 

3- 'Ben seni hak etmiyorum…'

Image

En bayat yalanlardan biri de bu değil mi? Güya bunu söyleyerek suçu kendi üstüne alır, terk eden olmanın sorumluluğunu en alt seviyeye düşürerek kendini karşı tarafta daha pasif bir duruma getirir. Kılçıksız bir ayrılık bahanesi sayılabileceği için kullanımı sıktır. Karşı tarafa çok söz hakkı bırakmaz, bunu karşı taraf için yapıyormuş havası oluşturulur.

4- 'Şu anda ilgilenmem gereken sorunlarım var.'

Image

Yani demek oluyor ki; Biraz öteye git şu ara sana karşı bir şey hissetmiyorum, kendimi veremiyorum.

5- 'Keşke bundan 2 sene sonra karşılaşsaydık.'

Image

Bu cümleyi duyduğunuz zaman bilin ki karşınızda yeterince olgun biri yoktur. Yani şairin burada demek istediği şu: Yeterince olgun değilim ama iki yıla kadar olgunlaşmış olurum ve o zaman iyi bir sevgili olmaya aday olabilirim. Benim biraz daha tozutmaya ihtiyacım var.

6- 'Sana bağlanmaktan korkuyorum.'

Image

Yani; Sürekli seni dibimde istemiyorum. Bunu bu şekilde dile getiremediğim için de bu şekilde yol yapıyorum.

7- 'İlişkimizin heyecanı kalmadı.'

Image

Yani; 'Sevmiyorum artık seni, hevesim geçti dahası hormonlarım da sana karşı harekete geçmiyor artık.' cümlesinin kibarlaştırılmış halidir.Ve bu gözünüzün içine baka baka, kendini çok üzülüyor, acı çekiyor pozlarına soka soka rahatça söylenebilir. 

9- ' Aslında biz çok farklıyız.'

Image

Dünyanın en saçma bahanelerinden biri çok farklı olduğunu ortaya atıp yollarını ayırmak isteyenindir. Yani; 'Seni istemiyorum yaratıcı bir bahane ararken böyle söyleyeyim senin de kafanı karıştırayım ki işim daha kolay olsun istedim.' demektir.

10- 'Zamana ihtiyacım var.'

Image

Sık kullanılanlar arasında baş rollerde oynayan bahane 'Zamana ihtiyacım var.' Yani; kafama göre hareket etmemi kolaylaştırmak istiyorum bunu yaparken de sorun pozlarıyla süsleyeyim ki yadırgama.''

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları