Erkekler en çok hangi nedenlerle, bazen de ‘bahaneler’le ayrılmak istiyorlar, sizler için derledik.

Aldatılmak

Image

Erkekler genelde itiraf etmeseler bile sessizce gitmelerinin nedenlerinde biri de aldatılmak. Erkek nesli kadınlara nazaran bir kadını affetmek yerine terk etmeyi seçmektedir. Kadınlar bazı zamanlar bu durumu hazmetseler bile,  erkekler tekrardan kadını hayatına sokmaz.

Evlilik Korkusu

Image

Erkekler ilişkilerinin evlilik yoluna gittiğini fark ettikleri anda yaşamlarının bir kabusu olarak gördükleri bu durumu yaşamamak için ayrılma yolunu seçerler. Karşı cinse henüz evlilik konusunda hazır olmadıklarını ve evlenmeyi arzu eden sevgilisini oyalamak istemediklerini söylerler.

Başka Birine Gönlünü Kaptırmak

Image

Bu durum olduğu zaman erkekler ya ilişkisini devam ettirerek‘’aldatan erkek’’ durumuna düşecek ya da dürüst bir şekilde gönlünü başkasına kaptırdığını itiraf edecek. Kadınlar açısından zor bir durum olsa da dürüstlük bu konuda galip gelecektir. Çünkü aldatılmanın acısı bir ömür boyu sürebilmektedir.

Özgür Olma Arzusu

Image

Erkekler eğer bağımsızlığına düşkün iseler, erkek arkadaşları ile vakit geçirme planları yaparlar ve bu plana sevgililerini dahil etmek istemezler. Bu tip erkekler bağımsızlıklarını kaybedecek korkusu yaşamalarından dolayı ilişkilerini bitirebilirler.

Kontrolcü Kadınlar

Image

Erkekler açısından kadınların fazla oranda kontrolcü olmaları korkulu bir rüya gibidir. Gün içerisinde devamlı sevgili tarafından atılan mesajlar, çalmakta olan telefonlar, uyuduğuna inanmayıp kamera bile açtırmak erkekler açısından tam bir sevgi gösterisi olmayabilir. Bu durumda erkekler başka ilişkilere yelken açmaya karar verirler.

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları