Kadınların gizliden gizliye hoşuna giden ancak biz erkeklerin bu denli farkında olmadığı sekiz durumu sizler için derledik. Keyifli okumalar.

1-Günaydın/İyi Geceler Mesajı

Günaydın mesajı sadece günaydın anlamına gelmez;"Uyanır uyanmaz aklıma gelen ilk kişisin" anlamına da gelir, bu her kadının gününü güzelleştirmeye yeterde artar bile.

2-Sevdiğiniz Kişi İle İlgili Detayları Hatırlamak

Onunla ilgili detayları hatırlamanız hoşuna gider. Bu bir sipariş de olabilir, gözleri de, arkadaşlarıyla olan bir randevusu da çünkü bu bir kadına seni düşünüyorum diyebilmenin en samimi yolu budur. 

3-Saçlarının Okşanması 

Image

Dizlerinize veya göğsünüze uzandığı zaman saçlarını okşamanız ona huzuru, rahatlığı, mutluluğu ve güveni tattırır. Bu duygular her kadını mutlu etmektedir.

4-Destek Görmesi

Her düştüğünde sarılabileceği onu yargılamayacak anlayışlı bir davranış. 

5-Dürüst Davranmak

Image

Dürüstlük ve verilen sözlerin tutulması kadınlar için çok anlamlıdır... Buna hiç bir kadın hayır diyemez. 

6-Eğlenceli Davranışlar

Kendini eğlendiren, yüzünü güldüren bir erkeğin kadınlar üzerindeki etkisini kimse inkar edilemez. 

7-Sevildiğini ve Özel Olduğunu Hissettirmek

Image

Namı diğer alakadar olmak, sevildiğiniz ve özel olduğunu ona hissettirmek. Aşırıya kaçmamak suretiyle ilgi her kadının hoşuna giden bir davranıştır. 

8-Verdiğiniz Sözlerin Tutulması

Erkek sözü; ancak belli bir cinsin, söylediği sözün arkasında durabileceğini ifade etmekte kullanılır. Erkekler özellikle söz verirken çok dikkatli olmalıdır. Kadınlar bu konuda çok hassas davranırlar. Söz vermeden önce mutlaka düşünmekte fayda var. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları