Bir kadın için erkeğin aklını başından almak çokta zor bir durum değildir. Ancak bu yazımızda sizlere ufacık bir detay ile erkeklerin aklını başından almanın özelliklerinden bahsedeceğiz. Keyifli okumalar…

1.      Dudağını hafifçe ısırması

Image

Bir sohbet yahut bir kahkaha sonrasında bir kadının hafiften dudağını ısırması erkekleri etkileyen önemli özelliklerden birisidir. Ufacık bir hareket erkeğin aklını başından almaya yeterde artar bile. Hem de farkında olunmadan yapılmış olsa dahi.

2.      Güzel bir vücut

Image

Bir kadının güzel vücut hatlarına sahip olması, bununla birlikte vücudunun güzelliğini ön plana çıkaracak kıyafetler tercih etmesi erkeklerin aklını başından alan diğer bir durumdur.

3.      Farklı tarz

Image

Sıradanlaşan toplumda farkı yakalayabilenler her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Farklı tarza sahip olan kadınlar erkeklerin her zaman için ilgisini ve dikkatini çeker. Ancak bu noktada bir grup erkek için farklı tarz hoş olsa da kimisi için durum aynı değildir.

4.      Bir kadının saçlarını savurması

Image  

Hem son derece havalı hem de kendinden emin bir şekilde bir kadının saçlarını rüzgara doğru savurması bir erkeğin dikkatini ve ilgisini çeken önemli bir detaydır. Hele ki saçlarını savurduğu an saçının şampuan kokusu etrafa yayıldı ise bu durum karşısında dut yemiş bülbül olurlar.

Tüm bunların yanı sıra büyük bir aşk bir erkeğin aklını başından alan en önemli detaydır. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları