Trafikte, toplu taşımada ve iş yerinde geçen zaman, beraberinde bir yığın beden ve zihin yorgunluğu getirmektedir. Böyle bir süreçte okumak elbette ki kolay bir iş değildir. Elektronik kitap teknolojisini bu bağlamda ele aldığımızda, aslında kişiye sağladığı pek çok faydayı görebiliriz. Söz konusu fayda üzerine derlediğimiz liste, e-kitap hakkında ön yargı sahibi olanları da bir nebze olsun rahatlatabilecek nitelikte.

1-Klasik eserlerin sayfa sayılarını düşünecek olursanız özellikle toplu taşıma araçlarında en sağlıklı okumayı elektronik kitaplarla yapabilmeniz mümkün.

2

2. Kitabınızı karanlık bir ortamda da rahatlıkla okuyabilme şansınız var. Örneğin gittiğiniz kampta herhangi bir ışık kaynağına ihtiyaç duymadan rahatlıkla okumanızı yapabilirsiniz.

ebook

3. Elbette bir kitapçının raflarında gezinerek kitap aramak harika bir duygu. Fakat buna ayıracak vaktiniz olmadığı zaman istediğiniz kitabı internet üzerinden satın alabilirsiniz.

3

4. Tatile giderken kitaplarınızı da yanınızda götürmek isteyeceksiniz ve bavulunuzdaki ağırlık daha da artacak. E-Kitapla bütün kitaplarınızı tek bir yerde toplayabilmeniz mümkün.

3

5. Yazı boyutlarını değiştirebilme şansınız var. Bu özellik daha rahat okuma yapabilmeniz için güzel bir fırsat sunabilir.

5

6. Taşınma merasimlerinde en büyük sıkıntılardan biri de kolilerce kitap! Elbette onların ayrı bir yeri var fakat taşınmanızı kolaylaştıracak değişimlerden biri de e-kitaplar.

3

7. İstediğiniz kitabı istediğiniz ortamda okuyabilirsiniz ve kimse size hangi kitabı okuyorsunuz gibi sorularla gelmez. Böylece meraklı gözlerden uzak, rahat bir okuma yapabilirsiniz.

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları