İlişkiniz hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Bu konuda bir tahminde bulunmak imkan dahilinde olabilir ama sizler için ilişkinin nasıl devam ettiğine dair anlamanıza yarayacak basit ve kesin yollardan bahsedeceğiz. İşte ele ele tutuşma şekillerine göre ilişki analizi. Keyif dolu okumalar.

1-Avuçları Birleştirmek

Image

Birbirinizin ellerini bu şekilde tutuyorsanız ilişkiniz şefkate dayanıyor demektir.  Ancak bu durumda tutkulu bir ilişkiniz olduğunu söylemek zor.

2-Birbirine Geçmiş Parmaklar

Image

Avuç içlerinin birbirine değmesi ve parmakların birbirine geçirerek el ele tutuşma, tutkulu bir işkiyi ve birbirinize olan bağın kuvvetli olduğu anlamına gelmektedir. Zira bu biçimde el ele tutuşurken çiftlerin birbirlerinin ellerini sıkıca tutmaları önemli bir nokta. Taraflardan biri gevşek bir şekilde tutuyorsa ilişkide sıkıntı var demektir.

3-Tek Parmak İle Tutmak

Image

Bu şekilde el ele tutuşan çiftler özgür çiftlerdir. Bu tür çiftler birbirlerinin alanlarına  ve mahremiyetine saygı göstermeyi bilirler.

4-El Ele Tutuşmada Diğer Elinizle Destek Vermek

Image

El ele tutuşurken diğer elinizi destek gibi kullanırsanız bu iki taraf arasındaki bağın çok ciddi olduğuna işaret etmektedir. Ancak bu durum her zaman iyiye işaret değildir. Aynı zamanda taraflardan birinin çok kıskanç ve fazla sahiplendiği anlamına gelmektedir.

5-Ele Ele Tutuşmadan Yürümek

Image

El ele tutuşmadan yürüyorsanız bunun size özel bir durum olduğunu kesinlikle düşünmemenizi öneriyoruz. Ancak ilişkinizi bir an önce gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları