Ev denince hepimizin aklına sıcak aile ortamı, duyguların özgürce paylaşıldığı güzel anlar ve en özel zamanları yaşadığımız dışarıdan izole edilmiş alanlar geliyor. Buraya kadar her şey tamam görünüyor. Ama gezegenimizde yaşayan bazı insanlar bu konuyu abartmış durumda. Sizlere dünyanın dört bir tarafından en pahalı altı evi derledik.

1-Villa Leopolda

Image

Fransız Rivierası meraklılarına uygun, 20 dönümlük arazi içinde muhteşem manzaralı bir malikane daha. Fiyatı,sıkı durun. Yanınızdaki arkadaşınızı dürtün ki etkisi daha da artsın.Hazırsanız sırtınızı dikleştirin. 750 milyon dolar. Şöyle söyleyelim, bütün İstanbul’un cebinde şu an toplam bu kadar para yoktur.

2-Uptown Court

Image

Şimdi size bazı rakamlar vereceğiz ve sıralamada aşağıya indikçe bu rakamlar artacak. 56 dönümlük bir arazide, içinde şarap mahzenleri, spor salonu, 50 kişilik sinema salonu, tenis kortu, 20 arabalık kapalı otopark, helikopter pisti ve 103 adet oda bulunuyor.Bu malikanenin fiyatı ise 138 milyon dolar.

3-The Hearst Mansion

Image

Hangimiz istemedik içinde kendi gece klubü olan, 30 odalı, kapalı havuzlu bir Kalifornia evi. İşte aramalarınızı sonlandıracak malikane. Ayrıca bulunduğu muhit itibarıyla sanatçıların ve devlet büyüklerinin komşusu olabilirsiniz. Fiyatı ise 165 milyon dolar. 

4-Antillia

Image

Asya’nın en zengin insanı Mukesh Ambani’nin aklına çok dahiyane bir fikir gelmiş. Öyle dönüm dönüm araziye yayılan bir ev yerine, 27 katlı bir gökdelen yapmış ve Mumbai şehrinin göbeğine yerleşmiş. Değeri için 1 milyar dolar fiyat biçilmiş.

5- Pinnacle

Image

Montana, Pioneer dağında kendi özel kayak pistine sahip, sayısız odasındaki banyolarının her birinde jakuzi ve şömine bulunan, kapalı ve açık yüzme havuzlarına sahip bu devasa evin fiyatı155 milyon dolar.

6-Franchuk Villa

Image

Çocukken dinlediğiniz masallardaki prensesler gibi bir eviniz olsun istiyorsanız, burası tam size göre. 10 odalı ve 5 katlı olan bu klasik Viktorian Dönemi ev, Londra’nın kuzeyinde yer alıyor. Düz fiyat size 160 milyon dolar olur. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları