Dünya üzerinde yaşanan ve bu kadarı da olmaz diyeceğiniz garip cinsel gelenekleri sizler için derledik.

Himalaya

Himalaya

Himalaya'da erkek kardeşler tek bir kadını paylaşır ve onunla evlenir.

2. Nijer - Gerewol Festivali

Nijer - Gerewol Festivali

Her yıl eylül ayında gerçekleştirilen Gerewol festivalinde erkekler, kostüm giyip makyaj yaparak kadınların önünde dans ederler, kadınlar yeni eşlerini seçer ve eski eşleri için bu normal karşılanır.

3. Hindistan - Ghotul Festivali

Hindistan - Ghotul Festivali

Hindistan'da gerçekleşen Ghotul festivalinde genç kız ve erkekler şarkı ve dans törenlerinden sonra toplu seks yaparlar, her gece farklı bir erkek seçen kızlar hamilelikten korunmak için likör içerler. Eğer kızlardan birisi hamile kalırsa babası sorulmaz ve tüm kabile bebeği sahiplenir.

4. Endonezya

Endonezya

Endonezya'da yapılan Pon kutlamaları yılda 7 kez yapılır ve katılımcılar Java adasındaki kutsal bir dağda geceyi geçirmek zorundadır, inanışlarına göre bunun amacı seks yaparak iyi şans ve kısmet getirmesidir, ama bunun için eşlerinden farklı insanlarla aynı yıl içindeki 7 kutlamada birlikte olması gerekmektedir.

5. Markiz Adaları

Markiz Adaları

Markiz adalarında çiftlerin cinsel ilişkileri sırasında bu olaya şahit olmak doğal kabul ediliyor.

6. Tazmanya

Tazmanya

Tazmanya'da ilk defa gerdeğe giren çiftler evlilik töreninde katılanların arasında cinsel ilişkiye girerler ve bu normal karşılanır.

7. Kolombiya

Kolombiya

Kolombiya Guajiro bölgesinin tören olarak kabul edilen bir dansı var, eğer bu dans sırasında kadın erkeğin ayağına çelme atarsa onunla birlikte olmak zorundadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları