İstanbul'un gürültüsünden ve stresinden kaçmak için hafta sonları sevdiklerinizle ve ailenizle doğada baş başa kahvaltı keyfi yapabilir ve taze mevsimlik ürünlerle kendinize bir ziyafet çekebilirsiniz. İş stresinden bir nebze de olsa uzaklaşabileceğiniz, yeşilliklerin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz en iyi kahvaltı mekânlarını mutlaka not etmenizde fayda var.

Aytepe Tesisi - İzmit

Image

Yemyeşil bir doğa ile kucak kucağa olan Aytepe, çevredeki dağları görebileceğiniz tepelik bir alanda bulunuyor. Aytepe'de yer alan tesiste muhlama ve doğal lezzetlerden oluşan kahvaltıya doyum olmuyor.

Karamandere Saklı Göl Sosyal Tesisleri - Şile

Image

Köy kahvaltısı ile meşhur olan Karamandere, Şile'de gölün kenarında doğal güzelliklerin içinde huzurlu saatler vadediyor. Bölgede ayrıca mangal ve piknik yapılacak alanlar da bulunuyor.

İstanbuldere Restaurant - Sapanca

Image

Orman içerisinde yer alan ve şelaleye karşı konumlanan İstanbuldere Restaurant, börek çeşitleri ve lezzetli yöresel malzemeleri içeren köy kahvaltısı ile sizi şölene davet ediyor.

Natürköy - Sapanca 

Image

Dere kenarında bulunan Natürköy, Sapanca'nın ideal kahvaltı mekânları arasında bulunuyor. Şahane atmosferi yanında zengin kahvaltı seçenekleri ile de beğeni topluyor.

Stella - Polonezköy

Image

Polonezköy'ün sevilen adreslerinden olan Stella kendin pişir kendin ye konseptinin yanında güzel kahvaltısı ile de hafta sonları doğanın tadını çıkarabileceğiniz bir mekân. 

Beyaz Bahçe – Cumhuriyet Köy

Image

Beykoz'daki Cumhuriyet Köy içerisinde yer alan Beyaz Bahçe,doğanın keyfini sürmek isteyenleri ağırlıyor. Serpme kahvaltısı ile ünlü olan mekân kuş sesleri arasında bir keyif vadediyor. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları