Dağınıklık kavramı bazılarını yakından alakadar edebilir. Bu yazımızda tam olarak dağınık kadınların yakından yaşadığı durumları derledik. Tüm dağınık kadınlar buraya 

1.      Aradıklarını bulamamak en büyük sorunlarıdır. Ev içinde bazı zamanlar kendilerini kaybetmeleri bile büyük şans.

Image

2.      Yatak toplamak onlar için son derece anlamsız bir davranıştır. Akşam tekrar yatacaklarını bildikleri bir yeri düzeltmek vakit kaybından ibarettir.

3.      Ufak bir oda araştırmasından sonra unuttukları,hatırlamadıkları birçok eşya ile karşılaşabilirler. Bu durum karşısında büyük şaşkınlık yaşarlar.

Image

4.      Her fotoğrafta arkada ki karmaşa ön plandadır.17. Yy ressamının kafa karışıklığı 21. yy da bu insanlara sirayet etmiştir.Çektikleri fotoğrafta ön planda olmak bir yana görünmeleri bile bir mucize,çünkü her zaman ilgiyi arka tarafta ki karmaşa çeker.

Image

5.      Ufak bir temizliğin ardından aylarca giyebilecekleri yeni kıyafet ve ayakkabıları olur.

6.      Genel olarak arkadaşları onların evinde son derece rahattır. Etraf dağılacak yahut kirlenecek endişesi taşımadan kendileri gibi davranma özgürlüğü buldukları bu alandan çıkmak istemezler. Bir köşeye kıvrılıp hayatlarını burada geçirebilirler. Bu sebeple dağınık insanların arkadaş çevresi de oldukça fazladır.

7.      Eğer dağınık kişi uzun saçlı ise her yerde saçgörmek mümkündür. Bir gün tüm bu saçların birleşerek dağınık kişiye savaş açıpaçmayacağı büyük bir merak konusu. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları