Evet, büyük göğüs her zaman için tercih edilen bir konudur. Hatta bu yönde insanlar bıçak altına bile yatmayı göze alır. Ancak gelin görün ki büyük göğüslü kadınlar bu durumdan kimi zaman muzdarip olabiliyor. Bu yazımızda sizlere büyük göğüslü kadınların yaşadığı dramları derledik, e tabi her güzelliğin bir bedeli olmalı Keyifli okumalar.

1.      Tüm ilgi her zaman onların üzerindedir. Yüzünüzde makyaj mı yok, dudaklarınız mı ince, burnunuz mu kemerli, hiçbir önemi yok…Nasıl olsa ilk dikkati o bölge çeker.

2.      Koşu yapmak bir yana, hafif bir ritim ile yürüdükleri an nefes almakta zorluk yaşayabilirler. Çünkü göğüs bölgesi tam olarak bu aşamada bağımsızlığını ilan ederek ayrı hareket etmeye başlar.

Image

3.      Emniyet kemeri takmak tam bir işkencedir, sizi kemer boğar.

Image

4.      Gömleğin arasından adeta çıkmak için canatarlar. Düğmeler ile çoğu zaman bir savaş halinde oldukları görülmüştür.

5.      O şık güzel bistüyer ve sutyenler hiçbir zaman onlara hitap etmez. Mankende mükemmel duran model sizin göğüsleri taşımakta zorlanır.

6.      Sutyen bulmak onlar için petrol aramakla eşdeğerdir. Sahi neden hiç büyük göğüslü kadınlar için özel üretim yok?

Image

7.      Desenli tişört giydiğiniz an dikkatler iki kat artar. Tişört üzerinde ki desenler 3 boyutlu bir hal alır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları