Hayallerinizi çok büyük evler süslüyor olabilir ama emin olun bu evler çok ilginizi çekecek.

1. Broons 'House, İskoçya

Image

Loch Shin'de Lairg köyü yakınlarında gizemli bir bina var. Halkın 2015'te fırtınadan sonra Broons 'House'a para topladığı söyleniyor. Popüler çizgi romanlara göre bu evde büyük bir aile yaşıyor. Kim bilir?

2. Buzdolabı Ev

Buzdolabı Ev

Kural olarak, modern evlerin bodrumları yoktur. Bu binaya gelince, sadece yere kazmanız ve yiyecek ve şarap depolaması için kullanmanız gerekir. Küresel zemin sabit bir sıcaklık sağlar.

3. En Küçük Ev, Çek Cumhuriyeti

En Küçük Ev, Çek Cumhuriyeti

En küçük evlerden biri Prag'da. Cephesi sadece 2.25 metre genişliğindedir. 19. yüzyılın ortalarında 2 sıradan ev arasına inşa edilmişti ve bir sanat stüdyosu ve farklı zamanlarda perişan bir bardı. Şimdi bir yelken gibi kullanılıyor.

4. Bin Adalar Evi, ABD ve Kanada

Bin Adalar Evi, ABD ve Kanada

ABDve Kanada sınırında 1.864 ada bulunmaktadır. En büyüğü olan adada en fazla 1,500 kişi yaşıyor. Just Room Enough Island'ın arka bahçesinde sadece bir tane ev olduğunu düşünebiliyor musunuz?

5. UFOGEL Eko-Villası, Alpler

UFOGEL Eko-Villası, Alpler

UFOGEL evi 45 m2'dir ve Peter Jungmann tarafından yaratılmıştır. 2 kelimeyi birleştirdi: ufo(tanımlanamayan uçan nesne) ve Vogel (bir kuş). Bu arada, eko-villayı kiralayabilmeniz mümkündür.

6. The Pier House, İngiltere

The Pier House, İngiltere

Conwy'de bulunan ev, Guinness Rekorlar Kitabında yer alıyor. Alanı 5.49 m2'dir. İnsanlar 16. yüzyıldan 1900'e kadar orada yaşıyorlardı. Bir balıkçı olan Robert Jones orada yaşayan en son kişiydi, ancak alçak tavanlardan dolayı çıkmak zorunda kaldı. Burası günümüzde Jones'un torunlarına ait bir müzedir.

7. Exbury Yumurta

Exbury Yumurta

Bir mimar olan Stephen Turner, deneylerden hoşlanır. SPUD Grubu ve PAD Stüdyosu ile çalışarak yumurta şeklinde bir eko ev oluşturdu. İnanılmaz Exbury Yumurtası (boy - 6 metre, çap - 2.8 metre) suda bulunabilir, bu nedenle doğada yaşamanın tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca duş, fırın ve bir hamak yatak bulunmaktadır. Enerji, güneş tarafından sağlanır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları