Cinsel yaşamı renklendiren ve tutkuyu harekete geçiren afrodizyak etkili yiyecekler her zamanki popülerliğini koruyor. Seks hayatına heyecan katan bu yiyecekleri mutlaka denemelisiniz. İşte afrodizyak etkili 10 yiyecek…

Image

Çikolata 

Cinsel isteği artıran yiyecekler arasında ilk sıralarda bulunuyor. Afrodizyak etkisi ile bilinen çikolata beyinde ilişki sinyallerini destekleyen bir etki gösteriyor.

Image

Ginseng

Çin'de ve Güney Amerika'da cinsel isteği artırıcı etkisi ile tanınan ginseng cinsel gücü önemli ölçüde dengeleyen bir bitki olarak biliniyor. Ginseng afrodizyak etkisi en fazla olan yiyecekler arasında gösteriliyor.

Image

Vanilya

Muhteşem kokusu ile herkesin beğenisini toplayan vanilya, tütsü ve mum şeklinde kullanıldığında cinsel isteği artırıcı etkisi ile biliniyor.

Image

Badem 

Kadınlar için afrodizyak etkisi yüksek olduğu bilinen bademi günde bir avuç kadar tüketebilirsiniz. Bal ile birlikte lezzetli bir aşk yiyeceğine dönüşen badem, libido üzerinde son derece etkili.

Image

Muz

En iyi potasyum kaynaklarından biri olan muz, afrodizyak etkisi yüksek olan bir yiyecek. Tok tutma özelliğine de sahip olan muzu eritilmiş çikolata ile birlikte tüketirseniz afrodizyak etkisini artırabilirsiniz.

Image

Nar

Bereketin sembolü olan nar bilinen en eski afrodizyak yiyecekler arasında. Testosteron hormonunu artıran nar hem kadın hem de erkeklerin cinsel isteğini güçlendiriyor. Ruhsal anlamda da vücuda katkı sağlayan nar, en çok tercih edilen yiyecekler arasında.

Image

Kuşkonmaz

E vitamini, kalsiyum ve potasyum açısından en zengin yiyeceklerden birisi olan kuşkonmaz, bedene verdiği enerji ile tanınıyor. Yorgunluk belirtilerini yok eden kuşkonmaz ayrıca cinsel isteği de artıran bir özelliğe sahip.

Image

Karides

Yüksek oranda iyot içeren karides cinsel isteği artıran besinlerden biri. Düzenli olarak karides tüketmek libidoyu harekete geçiriyor.

Image

Enginar

Antioksidan etkisi ile bilinen enginar, libidoyu hareketlendiren ve cinsel isteği artıran özelliklere sahip.

Image

Bal

Doğurganlık özelliğini yükseltmeye yardımcı olan bal, cinsel gücü artırıyor. Bal ayrıca östrojen ve testosteron gibi hormonları da dengeliyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları