Evet o an gelmiştir. Tüm aşk ile birbirinize temas ederken bir de ne olsun. Büyük aşkınız, günlerce hayalini kurduğunuz adam sutyen kopçası açmak adına adeta bir savaş veriyor. Gülsem mi ağlasam mı dediğiniz an geldi. Trafikte bas bas bağıran, maçlarda holigan olan, sesini yükseltti mi dağları deviren adam bir sutyen kopçası ile savaşa giriyor, öyle değil mi kızlar? İşte tam olarak bu beylerin özelliklerini sizler için araştırdık ve derledik keyifli okumalar.

1.      Daha önce çok kez bu deneyimi yaşamamıştır.Belki de ilksinizdir, ya profesyonelce açsaydı, bu daha kötü değil mi?

2.      Onu öyle bir heyecanlandırmış olabilirsiniz kitam olarak ne yapması gerektiği hakkında bir fikri dahi kalmamış olabilir.

3.      Duygusaldırlar. Eğer onlar için duygusallıktan önce cinsellik gelse o sutyen çoktan paramparça olurdu.

4.      Bu erkeklerin bir de şok olma anları vardır.Arkada değil de önde kopçası bulunan sutyen gördüklerinde uzaylı görmüş gibikalakalırlar.

5.      Açamadıklarında sinirlenmeleri de son derece sevimli olmakla birlikte kadınlar için bir analiz şansı doğar. Başarısızlık karşısında nasıl bir tepki verdiğini anlamış olursunuz. Buda bir ilişkiyi tanımak adına büyük bir adımdır. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları