Arkadaş ortamları önemli yerlerdir burada sizi tanımayı ve sizin ne kadar havalı olduğunuzu öğrenirler, işte dikkat edilmesi gereken 7 şey. Keyif dolu okumalar.

1-Saçlar

Image

Saçlar dikkat çeken en önemli noktadır saçlarınız ne kadar gür ve güzelse sizde o kadar dikkat çekersiniz. Saç şeklinizi mutlaka belirlemelisiniz saçlarınız sizi zirveye götüren yolda ilk adımdır.

2. Esprili olmak

Image

Öncelikle her konuya hakim olmanız size üstlerde gösterecektir ancak bu fırsatı komikliğe çevirirseniz kızların ilgisini daha fazla çekebileceksiniz, isminiz arkadaşlarınız arasında daha çok konuşalacak ve onlarla daha fazla vakit geçirebileceksiniz.

3. Tanınmak

Image

Tanınmak artık daha fazla cool olmak ve bir ortamda yalnız kalmamanız açısından önemli rol oynar tanınmak için ise konuşma yeteneğinizi göstermeniz gerekiyor. Arkadaş ortamınızda yabancı kimi görürseniz kendinizi tanıtmaktan çekinmeyin. Özgüvensiz olmak sizi daha da aşağılara çekecektir.

4. Yetenek

Image

Hiçbir özelliğiniz yok ise herhangi bir yeteneğinizi konuşturabilirsiniz. Kaslı iseniz kaslarınızı, şarkıcı iseniz sesinizi kullanıp arkadaşlarınızı daha da etkileyebilirsiniz.

5. Sosyal medya

Image

Sosyal medya ile arkadaşlarınızın yanında olmasanız bile onlara gezdiğinizi göstererek kendinizi yükseltebilirsiniz. Bu teknik en yaygın olandır, yaptıklarınızı paylaşıp bundan sıkılmamak ve birazcık gösteriş yapmak sizi arkadaşlarınızın gözünde daha iyiye çekecektir.

6. Yer paylaşımı

Image

Yer paylaşımı bazen yalana dayanır ancak gelende işe yarar akşamları pahalı yerlerde paylaşım yaparak arkadaşlarınıza hava atabilirsiniz hem kıskanılır hem cool bir görüntüye sahip olursunuz ancak dikkat etmelisiniz ki bu yalan anlaşılmasın.

7. Fotoğraf çekmek

Image

Bulunduğunuz yerlerde fotoğraf çekilmek ve paylaşmak arkadaşlarınıza biraz gösteriş birazda hatıra olarak akılda kalacaktır ancak sevilen bir taktiktir gittiğiniz yerlerde fotoğraf çekip gün gün paylaşırsanız her gün geziyormuşsunuz gibi gözükebilirsiniz.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları