Çoğu kişi için çok da çekici olmayan bu ürkütücü yerler korkmayı seven ve adrenalin tutkun çılgın gezginler tarafından hayli beğenilerek ziyaret ediliyor. İşte o ürkütücü yerler.

Cehennem Kapısı, Türkmenistan

Cehennem Kapısı

1971 yılında Ruslar tarafından petrol bulmak amacıyla açılan çukurdaki gazı yakarak bitirmeye çalışan mühendislerin planları bekledikleri gibi gitmez. Derweze Köyü civarındaki çukurdaki gaz günümüzde hala yanmaya devam etmektedir.

2.Yeraltı Mezarlığı, Fransa

Yeraltı Mezarlığı

6 milyon insana ait insanın kemiklerinden oluşturulan yeraltı mezarlığı her yıl binlerce turist tarafından ziyaret ediliyor. Kapalı alan korkusu olanların ziyaret etmesinin sakıncalı olduğu belirtilen mezarlık Paris’te bulunuyor.

3.Bebekler Adası, Meksika

Bebekler Adası

İnsanlardan uzak bir yaşam süren bir insanın bulduğu bebekleri ağaçlara asmasıyla ortaya çıkan görüntü gerçekten ürkütücü.

4.Terk Edilmiş Şehir, Ukrayna

Terk Edilmiş Şehir

1986 yılında Çernobil kazasından sonra boşaltılan bölge tam bir hayalet şehre dönüşmüş.

5.Muynak, Özbekistan

Muynak

Özbekistan’ın Muynak bölgesinde bulunan gemi mezarlığı korku filmlerini aratmayacak bir görünüme sahip.

6.Terk Edilmiş Psikiyatri Hastanesi, İtalya

Terk Edilmiş Psikiyatri Hastanesi

İtalya’nın Vercelli şehrinde bulunan bu psikiyatri hastanesi de oldukça ürkütücü görünümüyle listemizdeki yerini alıyor.

7.Hayalet Kasaba, Fransa

Hayalet Kasaba

Naziler tarafından 1944 yılında işgal edilen ve sağ hiç kimsenin bırakılmadığı bu kasaba günümüzde “Hayalet Kasaba” olarak bilinmektedir.

8.Cambridge Askeri Hastanesi, İngiltere

Cambridge Askeri Hastanesi

İngiltere’deki Cambridge Askeri Hastanesi, hastanelerin terk edildiği zaman daha korkunç bir yer olduğunu bizlere gösteriyor.

9.Kızıl Ordu Askeri Hastanesi, Almanya

Kızıl Ordu Askeri Hastanesi

Terk edilmiş bir şekilde duran bu askeri hastane Almanya’nın Beelitz kentinde bulunuyor.

10.Hoia Baciu Ormanı, Romanya

Hoia Baciu Ormanı

Bermuda Şeytan Üçgeni’ni andıran bu ormanda söylenenlere göre birçok sıra dışı olay meydana geliyor. Manyetik alandan dolayı saatlerin tersine çalıştığı bu ormanlık alanda birçok kişinin akıl yetilerini kaybederek intihar ettiği söylenmektedir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları