Bahar aylarını iyice hissetmeye başladığımız bu günlerde 2017 ilkbahar-yaz ayakkabı modelleri de bir bir görücüye çıkmaktadır. Sizler için ilkbahar-yaz sezonu boyunca trend olacak ve belki de herkesin ayağında görebileceğiniz ayakkabı modelleri.

1-V Dekolte

Image

Celine markası ile moda sahnesine geri dönen V dekolte ayakkabı modelleri önümüzdeki aylarda çok göreceğiz. Yeni sezon itibari ile topuklu, düz, arkası kapalı ve açık gibi birçok modeli ile moda sahnesine geri dönüş yaptı.

2-Kürklü Terlik

Image

Terlik hayatı boyunca sanırız bu kadar ilgiyi görmedi. Ünlüpop yıldızının bir spor markası  ileyapmış olduğu ortaklık sonucunda Fenty modelinin bu trendin yayılmasında bukadar etkili olduğu aşikar

3-Platform Özellikli Ayakkabı

Image

Platformu ayakkabı modelleri, yeni sezon Stella Mccartney’in platformlu Oxford modeli ayakkabıları sokakları yeniden istila etmiş görünüyor.Hem şık hem de rahat kullanımına sahip ayakkabı modeli, şorttan tuluma birçok kıyafetin altına yakışmaktadır.

4-Mini Topuklu Ayakkabı

Image

Ayakkabılarda minik topuk, daha önceki sezonlarda görmezden gelinmişti. Genel olarak uzun boya sahip bayanların tercih ettiği mini topuklu ayakkabı modelleri yeniden gündeme geldi ve bu kez sadece uzun boylu kadınların ayağında değil artık herkesin ayağında görür olduk.

5-Kısa Bot (Beyaz Bootie)

Image

Bu yeni sezon beyaz bootiler açısından ilginç bir çıkışın dönemi oldu. Kısa beyaz botların ilkbaharda gardıroplara kaldırılır mı diye düşünülürken şimdiden eteklerin altında kendini göstermeye başladı bile. Yazaylarına kadar ki dönemde kadınların ayağından çıkmayacak gibi görünüyor.

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları