2017 yılında bahar ayının yaklaşması ile birlikte kışlık bot ve çizmeler artık vitrinleri terk ediyor. Cıvıl cıvıl yaz modası olan babetler vitrinleri çoktan süslemeye başladı bile. 2017 yılında yeni sezon modellere baktığımız da geçen yazdan çok farklı modeller ile karşılaşıyoruz. Geçen yıl ki çiçekli modeller, spor babet modası yerini şık ve kadınsı tasarımlara bırakmış. Bu yılın modası olarak karşımıza stiletto babet modası çıkıyor.

Image

Son yıllarda trend olan stiletto topuklu ayakkabılar ilebirlikte bu yıl görücüye stiletto babet modelleri çıkıyor. Her gün topukluyutercih etmek istemeyen ancak şık görüntüsünden de ödün vermeyen kadınlar içintasarlanan bu modellere ilgi büyük. Uç kısımları sivri ve düz taban şeklindetasarlanan bu modeller özellikle işte rahatlığı sokakta şıklığı yakalamakisteyen bayanların vazgeçilmezi olacak gibi duruyor.

Image      Image

Günlük hayatta eğer şık ve spor karışımı bir tarzınız var ise bir jean ile bumodelleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra günlük bir etekle, uzunbol paça bir pantolon ile yahut şık bir kalem etek ile son derece rahat kombinyapılabilen stiletto babetler ayakkabı dolaplarının vazgeçilmez parçası olacak.Her renk ve her tarzda üretilen bu modellere bu yıl eklenen transparan detaylarda son derece şık bir dokunuş. Kenar bölümlerinde yer alan şeffaf kısımlar ileayakkabıya ayrı bir tarz katılmış.

Image 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları