Nesil ve teknolojinin değişmesi, hayatlarımızı kökten bir değişime sokuyor. 10 yıl öncesine kadar gazete ve dergilerden takip edilen güncel haberler, şimdilerde yalnızca parmaklarımızın ucunda, birer tık uzağımızdalar. Plakların, kasetlerin, cd lerin yerini müzik siteleri, sosyal paylaşım platformları aldı.

Son birkaç yılda varlığını bütünüyle hissettiren sosyal medya fenomenleri, televizyonlarda izlediğimiz ünlülerden daha çok konuşulmaya, daha fazla takip edilmeye, daha çok örnek alınmaya ve sevilmeye başlandı. Günümüzde nasıl radyonun yerini aldıysa internet, şimdi ise televizyonun koltuğuna göz dikmiş durumda. 2 saati aşkın dizileri saatinde kurulduğumuz koltuktan izlemenin yerine internetten izleme kalitesi sunuluyor artık. İstediğiniz saatte istediğiniz yerde internetten dizi takip edebiliyorsunuz. Yurt dışında oldukça yaygın olan bu sistem, ülkemizde henüz yeni yeni yer edinmeye hazırlanıyor. Özellikle yeni nesil Z kuşağı gençler,televizyon karşısında dizi izlemekten, haber takip etmekten hoşlanmıyor.Bunların yerine kendi ilgi alanlarına daha kolay ulaşabilecekleri internet uzantılarını tercih ediyorlar. Zamanla radyoların, gazetelerin, dergilerin yerini alan internet teknolojisi artık televizyonlarımızın da kullanıcı kitlesini değiştirmeye hazırlanıyor. Yavaş yavaş hayatımıza giren ve henüz birkaç yerli dizi ile sınırlı olan internetten online dizi uygulaması, kısa bir süre sonunda tümüyle hayatlarımızda yer edinmek için bekliyor diyebiliriz.

Image

Kısa süre önce hayatımıza internet üzerinden giren Fİ diziside, bu akımın yeni yüzlerinden biri. Kısa süre içerisinde, yüklenen 3 bölümü ile 10 milyon izleyiciye ulaşan dizi, başarı merdivenlerini hızla çıkıyor.İzleyici Fİ’den memnuna benziyor.  Yeni bölümler izleyici kitlesi tarafından beklenen online dizi Fİ, internet dizisi sektörünün öncülerinden biri olacak gibi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları