Gözlerinizi kapatıp Pablo Picasso'yu hayal etmenizi istesem çoğunuzun aklına o meşhur çizgili t-shirt'ü mutlaka canlanacaktır. Picasso'nun neredeyse her fotoğrafında gördüğümüz o enine çizgili t shirt yaz sezonlarının modası geçmeyen, her daim şık ve kurtarıcı parçalarının başında gelen enine çizgili lacivert-beyaz t shirt; Marin modasının ilk kuralını oluşturmaktadır.

Yaz aylarının en güzel rengi olan mavinin ter tonu aslında Marin modası içinde kendine yer bulmakta fakat lacivert her zaman bir adım önde yer almakta.Enine çizgili lacivert-beyaz bluzlarınızı; kot şortlarla, düz renkli şifon eteklerle veya yüksek bel kot pantolonlarla tamamlayıp yanına birde hasır şapka ve çanta uyumunu yakalar, istediğiniz renkte bir sandaletle tamamlarsanız zamansız bir şıklığın yürüyen haline dönüşmemeniz neredeyse imkansız. Lacivert-beyazın yanında nar çiçeği tonları başta olmak üzere kırmızı en çok kullanılan renklerin başında yer almakta, buna rağmen hardal sarısı,zümrüt yeşili,lila veya pudra tonlarında seçeceğiniz fular,küpe,saat gibi dokunuşlarla hem Marin modasının üstatlarından biri olduğunuzu gözler önüne serebilir hemde renklerin size katacağı pozitif enerjinin tadını çıkarabilirsiniz. Yazın renklerini, klasikleşmiş parçalarla kullanmak modern bir hava katacağı gibi, çok tercih edilen Marin stili içinde farklı görünmenizi sağlayacaktır. 

Image           Image

Marin Modası;sadece kadınların değil, erkelerin de rahatça kullanabileceği, hem şık hem de sportif görünmelerini sağlayacak erkek modası içinde zamansız parçalar arasında yer almaktadır. Yazın en güzel renklerinden seçecekleri bir saat ile Marin modasının idollerinden biri olmaları kaçınılmaz olacaktır.

 

 

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları