Havanın ısınması ve yazın gelmesi ile birlikte düğün sezonu yavaştan açıldı. Düğünden düğüne koşacağınız günlere hazır mısınız?

 Tamam her düğün farklı bir eğlence ancak her düğünde yapılacak bir saç modeli bulmak zor değil mi? Sizi bu dertten kurtarmak adına oturduk bir mücadele verdik ve yaz düğünlerinde sizi kurtaracak ve ilham olacak saç modellerini sizler için derledik. 

1. Hürrem topuzu.

Hürrem sultanın ihtişamını ve Kanuni’nin büyük aşkını bilmeyen yoktur. Hem şık hem de son derece havalı bir model arayışı içinde iseniz Hürrem topuzu ile düğüne damganızı vurabilirsiniz. Saçlarınızın uzun yahut kısa olması bu topuz için hiç ama hiç mühim değil. 


2. Helen Topuzu 

Şöyle bir egeden gelen rüzgara hayır demek istemiyor iseniz Helen topuzu tam olarak size göre. Saç örgüleri ile spor bir hava katarken tozun ihtişamı ile klasik ve şık bir duruş sergilemek mümkün. Eğer tarzınız biraz salaş ve spor ise Helen topuzu kesinlikle düğünde denemelisiniz. Aman diyelim gelinin ışığını söndürmeyin!


3. Sıkı topuz

Eğer tüm güzelliğinizi ön plana çıkararak derli toplu bir topuz tercih etmek istiyor iseniz balerin topuzu yahut sıkı topuz olarak adlandırılan modeli tercih edebilirsiniz. Hem şık hem de son derece muazzam duran bu model sayesinde tüm güzelliğinizi ve yüz hatlarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. 


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları