Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte 2017 yılının elbise modelleri belirlenmeye başladı. Bu yılın yazında size fikir oluşturacak modeller ve kombini sizler için derledik.

1.      Eğer tercihiniz doğallıktan yana ise bu elbisemodeli tam size göre.  Dilerseniz sahilkenarında ki bir cafeye dilerseniz de sıcak bir yaz akşamında arkadaşlarınızile sokak gezintisine çıkabilirsiniz. Renkli babet, parmak arası sandalet ve hasır bir çanta ile son dereceşık görünebilirsiniz. 

Image

2.      Siyahın asilliğinden yaz aylarında davazgeçemiyor iseniz bu model tam da size göre. Tül detayları ve göbek dekoltesiile 2017 yazına damga vurabilirsiniz. Dilerseniz spor bir ayakkabı ileisterseniz de parmak arası bir sandalet ile son derece şık bir kombinoluşturabilirsiniz.

Image


3.     Yaz ayları hiç şüphesiz düğün mevsimidir. Eğerevlenecek kişi siz değil iseniz gelinliğin dışında seçilebilecek en iyi kombin diyebiliriz. 

Image

4.   Sıcak yaz aylarında sizi rahatsız etmeyecek efilefil bir elbise arayışınız var ise ve aynı zamanda şık olma gayeniz varsa buelbise tam size göre. Dilerseniz şık bir stiletto ile özel bir davete gidin,dilerseniz parmak arası sandalet ile sahilde yürüyüşe çıkın! Karar tamamensizin. 

Image

5.  Tercihiz uzun elbiselerden yana ise ve tarz birgörüntü sizin için önemli ise kesinlikle bu elbiseden gardırobunuza hediyeetmeli ve yaz aylarının keyfini çıkarmalısınız. 

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları