Kasım ve aralık ayının melekleri olan, enerjileri ile mutluluğu doruklarında yaşatan yay burçlarından bahsedelim. Bu ayın insanıyla neleri yapabilirsiniz nasıl mutlu olursunuz bir gözden geçirelim. Yay burcu insanının neşeli ve mistik dünyasını tanımaya başlayalım.

Aslına bakarsak kış çocukları olan yaylar enerjilerinin sıcaklığı ile yanında olan kişileri ısıtmayı bilirler. Enerjiye inanırlar, iyimserlerdir. Size tavsiye yayların yanında asla olumsuz düşüncelerinizi söylemeyin ve olabildiğince iyimser kalmaya çalışın.

Image

Yay insanı çok düşünür çok sorgularlar fakat birinin onu sorgulamasından mevcut düşüncelerine müdahale etmesinden hiç hoşlanmazlar.Eğitime aşırı önem verirler ve herkesin tanıdığı popüler insan olmak için elinden gelen her şeyi yaparlar. Ateş grubu yaylar yüksek enerjiye sahiplerdir araştırmayı, bilgi edinmeyi ve gezmeyi çok severler.

Image    

Ani yapılan gezi planlarından ve hareketlilikten çok hoşlanırlar. Eğer onu mutlu etmek istiyorsanız ani ama müsait olduğunu düşündüğünüz bir zamanda dışarı çıkarın. En sevdiği müzikleri dinletin, türlü çılgınlıklar yapın.

Onlar için iyi bir fiziki yapı spor oldukça önemlidir. Eğer onunla sohbet etmek istiyorsanız boş muhabbetlerden çok felsefi konuları konuşun ki ona bir adım yaklaşasınız. Geleneksel düşüncelerden hoşlanmayan yayların yanında hep farklı olun ve ona farklı olduğunu hissettirin. Onu dinleyin ve basit konular konuşmaktan kaçının. Asla yalan söylemeyin eğer söylerseniz bile en kısa zamanda itiraf edin.

Image        Image

Yay insanları hep farklıdır, eğlenceli, dürüst, cömert olan bu insanların hayatınızda olması ilahi bir rahmettir desek yanlış olmaz. Unutmayalım ki yay insanları özgürlüklerine aşırı düşkünlerdir ve kısıtlanmaktan nefret ederler bundan dolayı onların ruhlarına kelepçe vurmaya dahi kalkmayın. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları