Gezgin olmak herkesin hayalidir ancak ne yazık ki kimi zaman buna bütçe yetmeyebilir. Ufak bütçe ile gezemeyeceğini düşünen birçok kişi tatil planını ileri bir tarihe atarak bu hayalinden uzunca bir dönem vazgeçer. Bunun yanı sıra beklide hayalini hiçbir zaman gerçekleştiremez. Bu yazımızda sizlere ufak bütçeler ile gezebileceğiniz yerleri sunacağız.

1.      İzmir/ Karaburun

Image

Güzel bir yaz geçirme düşünceniz var ise deniz, kum, güneş ile yazın tadını çıkarmak istiyor iseniz istikametiniz İzmir olmalı. İzmir’in uç bölgesinde yer alan son derece sakin ve nezih Karaburun’da yazı geçirebilirsiniz. Uygun fiyata bir otel kiralayabilir yahut kamp alanında doğa ile iç içe olabilirsiniz.

 

2.      Çanakkale / Biga Yarımadası

Image

Hem güzel sakin bir tatil geçirmek hem de tarihi mekânlarıgezme düşünceniz var ise istikamet Biga! Oldukça uygun evleri otelleri kampalanları ile hem tatil hem ziyaret gerçekleştirebilirsiniz.

 

3.      Nevşehir/ Kapadokya

Image

Deniz kenarı sizi sıkıyor yahut yeni heyecanlar peşindeiseniz son derece uygun fiyatlarla İç Anadolu’nun güzel kenti Erciyes dağınınkalıntıları ile Nevşehir Kapadokya’da peri bacalarında muhteşem veunutulmayacak bir tatil yaşayabilirsiniz. Taş yapılardan inşa edilenotellerinde farklı bir dünya yaşarken Peribacalarının eşsiz güzelliğinde güneşindoğunun ve batışını izleyebilir, dilerseniz sabahın erken saatlerinde uygunfiyatlarda balon turlarına çıkarak adrenalini vücudunuza yükleyebilirsiniz. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları