Günümüzde akıllanan ürünlere bir yenisi daha eklendi. Panasonic, akıllı askı modelini resmi olarak tanıttı. Teknolojinin gündelik hayatımıza girmesiyle zaman ve para tasarrufunda önemli bir verimlilik yaşanıyor. Panasonic, kıyafet yıkamak ile zaman kaybedilmemesi ve kıyafetlerin kötü kokmaması için yüksek teknolojili bir askı geliştirdi.

Görünüm olarak sıradan askılardan farklı olmaya Nanoe X, giysileri “elektrostatik atomize su” akışı ile duşlayabiliyor. Panasonic, üretilen bu atomize su parçacıklarının sıradan bir buhar boyutlarından 1/30 – 1/20 oranında daha küçük olduğunu belirtiyor. Bu nanopartiküller giysilerdeki kötü kokuları gideriyor ve yıkama ihtiyacını azaltıyor.

Image

Nanoe X'in giysileri yıkama, kirleri çıkarma gibi bir özelliği bulunmuyor. Ancak yorucu bir günün ardından kıyafetin sonraki günler için tekrar giyilebilir durumda olmasını sağlıyor. Ayrıca poleni kıyafetten çıkarma özelliği ile alerjisi olan kişilerin gündelik yaşamını kolaylaştırıyor. 18'lik paket halinde satılacak olan askı, 18 dolarlık satış fiyatına sahip olacak.Panasonic, Nanoe teknolojisini saç kurutucularında da kullanıyor. Geniş bir kullanım alanına sahip olan bu teknoloji çamaşırhaneler ve tuvaletlerde de kullanılabilir. 

Panasonic daha çok televizyonları ve kameraları ile tanınan bir Japon devi. Ancak elektronik firmasının en son ürünü, eğlence merkezinizden ziyade giysi dolabınızı hedef alıyor. Panasonic'in yeni ürününü, giysilerin kokusunu gideren bir askı olarak tanımlayabiliriz ve Japonya'da bu Eylül ayında 20.000 yen (180 dolar) fiyatı ile satışa sunulacak. Askının bir giysiyi kokulardan tamamen arındırması 5-7 saat sürüyor ve bu da ani bir ihtiyaç anında başvurulmasını pek mantıklı kılmıyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları