Hepimizin çok bunaldığı zamanlar olmuştur. Üzgünüz ama olmaya devam da edecek. Bazen arkadaşlarla, eş dostla, aileyle bir şeyler yapmak cazip gelmeye de bilir. Evet, ama yalnız da ne yapılır ki diyenlere birkaç ufak tavsiye.

1)     UZUN YÜRÜYÜŞLER

Eşofmanları giyip, kulaklığı takıp ensevilen müziğe ayarlanan bir telefon ile yürüyüş yapmaktan daha iyi ne olabilirki?

 Image

2)     MUTFAKTA ZAMAN GEÇİRMEK

Yeni tarifler denemek mutfakla ilgisiolmayanlar için çok ta cazip gelmeyebilir. Fakat midesine düşkün elinde delezzet gelen kimseler için, sevebilecekleri yeni tatlı ve yemekler denemekstresi alacaktır.

Image 

3)     TANIMADIĞINIZ İNSANLARLA VAKİT GEÇİRMEK

Nasıl olacak o dediğinizi duyar gibiyiz.Elbette tanımadığınız insanlardan kastımız sokaktan çevirdiğiniz herhangi birkişinin peşine takılmak değil. Örneğin; bir çocuk parkına gidip oradakiçocuklarla zaman geçirebilirsiniz. Ya da huzur evlerine gidip yaşlılara kitapokumak iyi bir fikir olabilir.

 Image

4)     DERGİ CAFE İKİLİSİ

Çevrenizden biraz uzaklaşın. İllaki şimdiyekadar uğramadığınız bir cafe bulacaksınızdır. Yanınızda ilgilendiğiniz birdergi ya da kitabı götürerek burada zaman geçirebilirsiniz. Burası sizin özelyeriniz olabilir. Yalnızca tek başınıza kalmak istediğinizde sığındığınızsevimli bir yere ihtiyacınız var.

 Image

5)     YENİ YERLER KEŞFETMEK

Yapmanız gereken çevrenizde hiçgitmediğiniz yakın bir yer bulmak. Örneğin bu bulunduğunuz şehrin bir ilçesiolabilir. Gidin ve oranın nesi meşhurmuş bir bakın. İleride anlatacak güzelanılarınız olabilir.

 Image

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları