Çamaşır yıkandıktan sonra makinadan çamaşırları almak, onları kurutmak ve ütülemek size zor geliyorsa artık bir çaresi var. Robot dolap evet yanlış duymadınız robot dolaba koymuş olduğunuz çamaşırlar artık sizler için bunların hepsini yapmaya hazır.

Dışarıdan bakıldığı zaman bir sanki yatak odası dolabını andıran ThreadRobe adı verilen robot dolabın içerisinde otomatik bir askı ve robot kol mekanizması yer almaktadır. Robot dolaba koydunuz her kıyafete bir çip takıp ve fotoğrafını çekerek, dolabın kendi akıllı cihaz uygulamasına kaydediyorsunuz. Kaydetmiş olduğunuz kıyafetlerinizi kurutucudan çıkardıktan sonra, robot dolabın içerisinde yerleştirerek unutabilirsiniz. Dolabın içerisinde yer alan robot kol koyduğunuz tüm kıyafetleri ayırt etmekte ve nazikçe dolabın içerisine asmaktadır. Robot dolaptan bir kıyafet almak istediğiniz zaman uygulamadan hangi kıyafeti alacağınızı önceden seçebilme olanağına sahipsiniz. Uygulamadan seçmiş olduğunuz kıyafeti almadan önce,  robot kol kıyafeti teslim yerine koymak sureti ile seçmiş olduğu buhar seviyesi ile kırışıklıkları yok etmekte ve size sadece kıyafeti giymek kalmaktadır.

Image    

ThreadRobe adlı dolap robot, duvarınızdaki prize bağlanmakta ve bir hava giderine ya da bir su ihtiyacına gereksinim duymamaktadır. Dolabın kapasitesine göre fiyatları belirlenen robot dolabın 100 kıyafet alanı 3,750 dolardan, 200 kıyafet alan versiyonu da 4,250 dolardan ön sipariş olarak satışa sunulmaktadır. Amerika’da ilk teslimatlarını 2018 senesinde yapılacağı açıklandı.  

Image   

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları