Köpekleri olan kişiler evde olmadıkları zaman köpekleri ile ilgili olarak endişe duymaktadır. Bu duruma çare olarak siz yokken evde yalnız olan köpeklerinizi hem takip edebileceğiniz hem de konuşma imkanına sahip olacağınız bir cihaz güzel olmaz mıydı? Furbo adlı bu cihaz işte tam bu işe yaramaktadır.

Aile bireylerinin bebek sahibi oldukları zaman ilk yaptıkları şey bir bebek cihazı satın almaktır. Peki evinizde bir köpek bulunuyorsa ve siz evde yokken köpeğiniz neler yapıyor merak ediyor iseniz cihaz olarak ne kullanacaksınız? İşte tam bu anda devreye Furbo ismi verilen cihaz girmekte. Bu cihaz sayesinde tüm gün boyunca siz evde yokken köpeğinizi izleme olanağına sahip olmanızın yanında, uslu bir şekilde davranmanın ödülü olarak atıştırmalık çerezler bile verebilme olanağına sahip oluyorsunuz. Bu cihazı evinizde yüksek ve merkezi bir alana yerleştirdikten sonra elektriğe bağlıyorsunuz. Akıllı telefonunuzda bulunan uygulama sayesinde ise cihaz üzerinde bulunan kamera sayesinde köpeğinizin ne yaptığını anlık olarak izleyebilme olanağına sahip oluyorsunuz. Diğer taraftan ise köpeğiniz havladığı anda cihaz size bir mesaj göndererek uyarıda bile bulunabiliyor.

Image        Image

Cihazın tepesinde bulunan hazneye köpeğinizin en sevdiği bisküvileri doldurarak, Furbo’nun köpeğinize o bisküvileri atmasını sağlayabilirsiniz. Bu cihaz sayesinde köpeğiniz hem evde yalnızlık çekmez hemde uzaktan onu oyalamış olursunuz.  

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları