Her sezonun kendine has trendleri, çağı yakalayan anlayışı ve zamansız olmaya aday parçaları vardır ve her dönem kendini unutulmaz yapmak için uğraşır, bu uğraş için de günümüze kadar gelmeyi başaran rengarenk bir dönem var ki anlatılamaz.

Moda dünyasının en hareketli,en renkli,en çılgın, en nevi şahsına münhasır zamanları 1980'ler. Her bşeyin abartının doruklarında olduğu, gök kuşağını bile kıskandıracak renklerin kullanıldığı, saçtan makyaja ihtişamın yaşandığı 80'ler biraz sakinlemiş olarak 2017 ilkbahar- yaz sezonunda modanın trend parçaları arasında ki yerini tekrar almış durumda.

 

2017 İlkbahar-Yaz Moda'sı 1980'lerden etkilendiği parçaları 2000'lerin trenleri ile birleştirerek yepyeni bir moda akımının başlangıcı olmuş durumda. 1980'lerin vatkaları, 2000'lerin tek renk anlayışı ile birleşerek yepyeni kombinler ortaya çıkartıyor. Kırmızı ve Fulya gibi aynı renk ailesine ait renklerin bir arada kullanılması 1980'lerden sonra günümüzde de moda durumunda. İlkbahar-Yaz sezonun klasikleşmiş uçuş uçuş parçaları, 1980'lerin esintisini taşıyan büstiyerlerle birleşerek daha kadınsı bir moda dalgasının öncüsü olmuş durumda. Yüksek bel İspanyol paça pantolonların, kol veya omuz detayları hareketli, oldukça desenli üstlerle birleşmesi, 1980'lerin doğal saç akımı ile birleşerek vazgeçilmez moda anlayışının içine şimdiden girmiş durumda. 2017 İlkbahar-Yaz Moda'sı rengarenk,bol desenli hem çok sade hem de çok çılgın olmanın en trend olduğu sezon olacak gibi durmakta.



 

 

 

            

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları