Kadın ve erkeklerin genel sorunu beyazlayan saçlardır. Güzelim saçlar stresten, yanlış beslenme ve yaşın ilerlemesi gibi nedenler ile saç kayıpları ve beyazlama sorunu ile karşılaşıyor. Bayanlar ise saçlarıçok sık işlemden geçtiği için, yapısal özelliğini yitiren saçları zaman içinde tel tel kopuyor, dökülüyor ve saçın her bir teli sert ve kupkuru bir hale dönüyor.

Keratin Bakımı Nedir?                                                                                                                              

Boyanan, kısalan, uzayan, fön çekilen ve birçok işlemden geçen saçları nasıl eskisi gibi doğal ve canlı hale döndürebiliriz? Saçın yapı taşı melanin ve orjinal renk pigmentleri için keratine ihtiyaç duymaktayız. Keratin bakımı; saç için geliştirilmiş, etkin bir uygulamadır. Keratin bakımı sonrası saçlar birbirine dolaşmaz, doğal rengini yitirmez, dökülmeler azalır ve saçlarınız canlanır. Saç için en fazla bir saat uygulanan keratin bakımı ile dolgunlaşan saçlar aynı zamanda yumuşacık olacaktır. Ayrıca keratin bakımı saçın elektriklenmesini de engelleyecektir.  

                                                                                                     

Keratin bakımı Nasıl Yapılmalı?                                                                                            

Evde kendi kendinize de uygulanabilen bakım için ilk işlem saçınızı güzelce yıkamalısınız. Saçları yıkandı ve durulandı ve ıslak saça keratin yüklemesi yapabilirsiniz. Daha sonra saçlarınızı kurutun ve ısı etkisi ile 20 dakika bu şekilde bekletin. Evde saç kurutma makinesi ideal olacaktır. 20 dakika sonunda saça fön çekilerek işlem bitirilebilir. Koaförlerin anlattığına göre 2-3 gün saç yıkanmamalı çünkü keratin ürünlerin saça etkisi için uzun süre kalması gerektiğidir. Keratin uygulaması sonrası hergün fön çekerek saça ısı uygulanması gerekecektir. 3 gün sonunda saçı kaliteli ürünler ile yıkayabilirsiniz. Keratin bakımı kalıcılığı, 1.5 ay ile 2 ay sürecektir.                                                                                                                        

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları