Çalışanlar açısından pazar günleri pazartesi sendromunun yaşanması bakımından sıkıntılı geçebilmektedir. İşte pazar günü bunalımı yaşanmasına sebep olan sebepler.

1.       Pazargününden başlayan Pazartesi stresi gününü berbat eder. Hem de tüm günü.

 Image

2.       Yapılacakhiçbir şey yoktur. Bütün günü TV karşısında pinekleyerek geçirmek zorundakalınır. Tabi TV de güzel bir program bulacak kadar şanslı iseniz.

Image

  

3.       Yenibir haftaya başlamaya güç bulmak son derece zordur. Yeni bir hafta için planyapmak sizi ayrı bir bunalıma sokar.

 

4.       Banyogünü olarak Pazar gününü seçmişsinizdir. Ancak yataktan kalkıp duşa girmek sonderece zahmetli gelir ve banyo yapma düşüncesi aklınızın bir ucunda süreklisizi rahatsız eder.

 

5.       Tümhafta boyunca bütün planları hafta sonuna attığınız için bir bunalım sürecibaşlar. Kafanı yastıktan kaldırmaya gücün yoktur ancak yapılacak bir ton işvardır.

  

6.       Pijamalarınmutluluğunun saatler geçtikçe strese dönüşme sorunsalı vardır. Pijamaylageçirilen son saatlerin keyfi dahi çıkarılamaz.  

  

7.       Evintemizliği mi kişisel temizlik mi? Kısacık bir güne bunca iş nasıl sığacak?

  Image

8.       Haftaboyunca erkenden uyanmanın stresi ile birlikte tüm gün uyuyup sersemleşmek deayrı bir bunalım süreci tabii. 


9.       Ehbir de kenarda biriken çamaşırlar var demi? Bir ordu oluşturup hepsi üzerinizegelir.

Image

 10.       Giyilecekkıyafetlerin de hazırlanması bu son güne kalır, bunun yanı sıra ütü? Ayakkabıseçimi, çanta hazırlığı…

 Image

11.       Veyarın başlayacak olan bir pazartesi sendromu..

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)



Facebook Yorumları